1 с.л. слънчогледово олио
	2 глави червен лук, нарязани на осминки
	2 големи круши, нарязани на четвъртинки и почистени от семето (оставете кората)
	няколко стръка розмарин - само листенцата, нарязани
	4 свински пържоли, около 175 гр. всяка, почистени от мазната част
	50 гр. синьо сирене, на кубчета 
	Загрейте олиото в голям тиган (използвайте 2 котлона), след това прибавете лука, крушите, по-голямата част от розмарина и подправки на вкус. Запържете за около 5 минути, докато лукът започне да се карамелизира.
	Загрейте грила на висока степен. Овкусете месото, след това го подредете между зеленчуците в тигана и запържете за 5-10 минути, докато стане златисто и се поизпържи отвътре. Поръсете с останалия розмарин и синьото сирене и запечете на грил, докато сиренето се разтопи.  

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








