Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 август-СТРЕЛЕЦ Добри възможности, СКОРПИОН Късмет в личен план

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 август-СТРЕЛЕЦ Добри възможности, СКОРПИОН Късмет в личен план
29859
Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 август-СТРЕЛЕЦ  Добри възможности, СКОРПИОН  Късмет в личен план

Овните да контролират нервите, а за Телците периодът е паметен. Близнаците се радват на новости, а нервността е засилена и при Раците.

За Лъвовете се очертават промени, а Девите отново се радват на отлично възприятие. Везните умело ще демонстрират своята мощ, а при Скорпионите е подчертан личният просперитет. А Стрелците определено разполагат с хубави възможности. За Козирозите етапът е сполучлив. За Водолеите се очертава видим душевен дискомфорт, а Рибите ще изпитват емоционална пълнота.

 

ОВЕН

Владейте се, за да няма проблеми

Ще станете по-усърдни в работата си и ще анализирате детайлно постъпващата информация. Седемдневието е благоприятно за осъществяване на деловите цели, които ще реализирате чрез активизиране в професионалните среди и тези на бизнеса. Агресивността ви не е намаляла от предната седмица и ще ви създаде проблеми ако не я владеете.Във финансов план действайте внимателно. В тази сфера се очертават промени. Петък носи късмет, но и кавги. Събота е хубава, а неделя – тежка. Делниците са добри. Повече нерви са характерни за сряда.

ТЕЛЕЦ

Начало на добри промени

Развивайки идеите си, ще трупате знания и опит в подкрепа на всичко, което определяте за важно в живота си. Надеждният подход за вашата успешна и удовлетворителна делова реализация през периода се корени в точното и стриктно предварително планиране. Движейки се по този път, ще достигнете до значителен успех. Очертава се началото на добри възможности за продуктивни промени. Петък и събота ще са напрегнати, а неделя е успешна и благоприятна. Успехът ще ви радва в понеделник и четвъртък, а вторник и сряда ще са по-напрегнати и мъчителни.

 

БЛИЗНАЦИ

Придобивки

Поели сте делата си в свои ръце и без да се оставяте на случайността, ще работите и за промяна на онези, чието развитие не одобрявате. Благоприятен седмичен период, характерен с придобивки и с успешна реализация на деловите цели, но и с присъствието на повишена нервност. Етапът ви носи добри финансови постъпления. За мнозина от зодията се очертават допълнителни възможности за делова реализация, която естествено ше увеличи финансовия ви доход. Петък и събота са нервни, а неделя е по-добра. От делниците по-напрегнат ще е вторник. Останалите са благоприятни и успешни.

 

РАК

Контролирайте нервите

С разумни доводи и активни действия ще търсите по-надеждни пътища за справяне със задачите си. Добър седмичен етап за реализация на лични и делови цели, но е видимо, че ще е неудобен за голям процент от Раците поради повишената им нервност. Пазете се от нелоялни хора  в обществените среди. Ще ви атакувани чрез лъжи и измами. Наблегнете на професионалната си изява. Има данни,че ангажиментите ви ще нараснат. В петък не лъжете. Ще последват проблеми. Събота носи кавги. С изключение на трудния вторник, останалите са добри.

 

ЛЪВ

Разгръщат се промени

Ще търсите допълнителни възможности за подобряване на доходите си, предвид порасналите ви нужди. Категорична характеристика за периода не може да се даде, защото предстоят промени, които на настоящия етап изглеждат положителни, но развитието им като такива ще зависи от вашата предстояща изява. Наложително е да се мобилизирате и да отстраните влиянието на случайни фактори,които може да се окажат затормозяващи. Петък е напрегнат, събота ще е трудна, а неделя е хубава. Понеделник и вторник са трудни, а сряда и четвъртък са добри.

 

ДЕВА

Добро развитие

С находчиви идеи и смели действия ще вървите напред. Предстоящото седемдневие е по-благоприятно от отминалото, но едва ли големият процент от представителите на Девите ще успеят да се освободят от натрупаното напрежение, за да разгърнат творческите си умения в градивен план. Успехът по планираните ви цели е сигурен, което е достатъчно доказателство за стабилност.  Петък носи кавги и сблъсъци. Събота е тежка, а неделя – успешна. Делниците са благоприятни. Само сряда ще бъде по-напрегната.

 

ВЕЗНИ

Конкурентна мощ

С готовност ще се включите в развитието на събития около вас, като не пренебрегвате и деловите си занимания. Преобладаващата част от Везните ще се активизират за мощна конкурентна изява, каквато наистина е по силите ви. Лошото в случая е, че на такова желязно ниво не са и нервите ви.През периода е особено важно да не прибързвате с действия и квалификации, защото много ще си навредите. Петък идва с конфронтации, събота е неприятна, а неделя е хубава. Понеделник е с добро развитие, но е много нервен. Следващите дни ще са благоприятни и успешни.

 

СКОРПИОН

Късмет в личен плав

Промените се отразяват обновяващо на духа и настроението ви, и ви поддържат в готовност да посрещнете адекватно предизвикателствата. Скорпионите ще притежават през новото седемдневие значителен късмет в личен план, но той няма да се изрази със свойствените си благотворни характеристики върху професионалните им позиции, където положението на мнозина е силно утежнено. През седмицата ще ви бъдат предложи нови делови ангажименти. Петък е силто гневен, а събота е ярко напрегната. Много утежнена е и неделя.Понеделник е доста нервен, а следващите делници са хубави.

 

СТРЕЛЕЦ

Добри възможности

Очакват ви добри възможности и перспективи за развитие, както за хората, занимаващи се с бизнес, така и за редовите служители. Общият план на съдбовното влияние е благоприятен за Стрелците, и ясно подчертава, че разполагате с възможности, чрез които успешно ще реализирате целите си във финансов и делови аспект. В професионален план ще започнат промени, които за част от зодията означават смяна на професията. Петък и събота ще са много нервни дни, а неделя е неизгодна в личен план. Понеделник идва с положителни промени. Вторник и тежък, а следващите са хубави.

 

КОЗИРОГ

Продуктивен период

Знанията и опита ви са постижения, с които не всеки може да се похвали. По всички направления на изявата си и в сферите на реализацията си, Козирозите ще демонстрират активност и справяне със задачите си. Седмичният етап е твърде ползотворен за делата ви, и ще ви радва не само с успешни действия, но и с чудесни финансови постъпления и успешни обществени контакти. Петък и уикенда те..не са комфортни дни. Понеделник е ярко напрегнат, а вторник е печеливш. Сряда носи административни проблеми. Четвъртък е хубав.

 

ВОДОЛЕЙ

Душевна неудовлетвореност

Съумеете ли да овладеете енергията и силите, които ви водят не бива да се тревожите за настоящето си. Делово успешни и намиращи се на стабилни лични позиции, Водолеите демонстрират душевно спокойствие и ярка вътрешна готовност за осмисляне на действащите фактори, чрез чиято помощ ще достигнете до убедеността, че необходимостта от промяна се оказва неотложна. Ще имате достатъчно време да затвърдите това убеждение.  С изключение на неделя, останалите дни са дискомфортни поради невъзможност да намерите интересуваща ви лична алтернатива.

 

РИБИ

Душевна пълнота

Амбициите ви да станете лидери ще претърпят известни колебания. Налице ще са разочарованията ви от други хора, минали вече по този път. Има много фактори във всекидневието, които предизвикват недоволство и дори бурно възмущение у всеки,но приз новата седмица Рибите ще се чувстват удовлетворени, независимо от наличието на някои делови проблеми. Активизирайте се за контакти в близките и по-далечните среди. именно чрез повече контакти ще се задействат факторите, които ще предизвикат промени. Петък, събота и понеделник са доста нервни. Останалите дни са успешни и благодатни.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft