Седмичен хороскоп на Алена-Нови предизвикателства и изненади за 3 зодии крие седмицатта, която предстои,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-Нови предизвикателства и изненади за 3 зодии крие седмицатта, която предстои,
12622
Седмичен хороскоп на Алена-Нови предизвикателства и изненади за 3 зодии крие седмицатта, която предстои,

Ето какво предвещава седмичният хороскоп на на топастрологът Алена, публикуван във в. „Уикенд“.

Изненадите ип редизвикателствата са на дневен ред през идната седмица, когато няколко зодии ще си кажат, че светът е наистина едно  прекрасно място за живеене.

Овен
Повечето от вас ще са настроени по-скоро за забавления и приключения, отколкото за работа. Ще изпитвате желание да си угаждате и да правите това, което сърцето ви иска. Ще бъдете спонтанни и ще слушате най-вече себе си – нещо, което по принцип правите, но през следващите дни тази ваша склонност ще се прояви особено силно. Връзките – любовните и приятелските, ще бъдат актуална тема.

Телец
Седмицата ще се окаже изпълненена с повече предизвикателства в емоционален план. Възможно е у вас да се породи чувство, че партньорът ви се явява като пречка да осъществите нещо, което искате, или пък, че не ви дава нещо, което заслужавате. Ако въпросните отношения са важни за вас, по-добре намерете начин да установите баланс между собствените си желания и тези на другия човек, вместо да водите безсмислена война.

Близнаци
В действията си ще се справяте по-добре, ако се вслушвате в гласа на собствената си интуиция, вместо да очаквате някои друг да ви поднесе наготово търсените отговори. Така ще успеете лесно да преодолеете колебанията си и да изберете посоката, по която в крайна сметка да поемете. Що се отнася до взаимоотношенията с околните, търпението ви може да бъде поставено на изпитание. Бъдете особено внимателни при общуването си с партньора.

Рак
Точно сега вероятно ще търпите развитие в професионалната сфера, но от вас ще се изисква да сте по-активни и да проявявате инициатилност, вместо да стоите и да чакате нещата просто да се случат. Дали това означава да проведете по-труден разговор, да се впуснете в изследване на непозната територия или нещо друго, при всички случаи ще трябва да преодолеете притесненията си и да реагирате по някакъв начин.

Лъв
Ще достигнете до интересни прозрения, ако наблюдавате случващотосе около вас и във вас, защото съдбата ще ви дава знаци дали сте на прав път в някаква област от живота си. казано най-общо, ако трябва да се случи това, което искате, и особено ако е свързано с благото на други хора, то тогава ще видите как желанието ви се сбъдва или поне се приближавате с една сткъпка към неговото осъществяване.

Дева
На първо място ще излезе въпросът за вашето лично спокойствие. Каквото и да правите, ще се стремите към него – и у дома, и на работа, и в любовния ви живот. Периодът е много подходящ да си угаждате както намерите за добре, – чрез храна, забавления, удоволствия или разкрасяващи процедури. Дори тези от вас, които по принцип не отдават кой знае какво значение на външния си вид, ще усетят желание да се гласят повече, да си купят нов тоалет.

Везни
Има вероятност да се конфронтирате с някого и следващите дни няма да бъдат особено приятни. Ако сте правили повече компромиси, отколкото трябва, сега е възможно търпението ви да свърши и да се наложи да изразите мнението си. Някой може и да ви се обиди, но следва да заживеете с разбирането, че просто няма как да угодите на всички. Постъпете както смятате, че е правилно за вас – искат или не, другите ще трябва да се съгласят.

Скорпион
Много от вас ще успеят да си отдъхнат. Някои неща, за които преди сте се ядосвали, вече няма да се от голямо значение за вас. Възможно е да не усетите промяната веднага, но така или иначе тя ще се случва. Периодът е благодатен, що се отнася до реализацията на професионалните ви амбиции, особено ако сте замислили да се впуснете в ново поприще – например да кандидатствате за по-добра позиция или да си намерите друга допълнителна работа.

Стрелец
Периодът ще е чудесен за вас, що се касае до работата, кариерата и преследването на лични цели, но може да постави доста предизвикателства пред взаимоотношенията ви и най-вече пред любовния ви живот. Ако реализацията на нещо важно зависи от вас, няма сила на света, способна да ви спре. Ще имате енергия и ентусиазъм и вероятно бързо ще постигнете резултати.

Козирог
Макар че следващата седмица ще очертава доста благоприятна за служебните ви дела, ще ви се отрази добре, ако не се посвещавате само на работа и отделите време за почивка, за любими занимания и за забавления. Във вторник и сряда забавете малко темпото – не влагайте много усилия в активен труд, а гледайте и да си починете и да планирате бъдещи начинания. От четвъртък нататък ще сте по-работоспособни.

Водолей
Идната седмица ще ви свари в добро настроение и с позитивна нагласа. Причината вероятно ще бъде нечия компания – може да имате приятни мигове с приятели, да се запознаете с някого или любимият човек да ви направи приятна изненада. Хубавите преживявания и забавленията ще продължат до края на периода. Темата за любовта и взаимоотношенията ще излезе на дневен ред при много от вас.

Риби
Предстои ви доста шарен откъм преживявания и емоции период – ще има дни, когато ще сте унили и ще търсите уединение, но нищо чудно тези моменти да бъдат последвани от приливи на вдъхновение и ентусиазъм. Най-добре ще е да преследвате интересите си, да се отдадете на любимите си занимания и да оставите хората около вас сами да се погрижат за себе си. Ще сте доста вглъбени, така че по всяка вероятност ще предпочитате собствената си компания пред тази на приятели и познати.

Дай твоята оценка:
4 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft