Седмичен хороскоп на Алена-3 зодии ще са галеници на съдбата през седмицата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Седмичен хороскоп на Алена-3 зодии ще са галеници на съдбата през седмицата
21448
Седмичен хороскоп на Алена-3 зодии ще са галеници на съдбата през седмицата

Новата седмица идва с нова надежда през едни от хубавите пролетни дни на годината, когато природата вече си поема дъх след дългата зима, времето е топличко и можем да дишаме с пълни гърди и да се отпуснем навън! Ето какво предвещава хороскопа на Алена за предстоящата седмица, публикуван във в. „Уикенд“. 

Овен
През идната седмица ще намерите ключа към успеха си в служебните дела, ако влагате повече старание и професионализъм.

Няма смисъл да избързвате и да изисквате всичко да се случва на мига – така само ще се изнервяте, че събитията се развиват твърде бавно и няма да усъвършенствате вече съграденото. Няма да ви липсват възможности за изява и кариерно развитие.

Телец
През следващите дни ще сред галениците на съдбата – желанията ви ще се осъществяват по-лесно и ще получите награда за упорството, което сте проявявали в миналото. Ключовата дума за периода е „подобрение“, като за всекиго от вас то ще бъде в различна област. Общото ще е възможността да се усъвършенствата или да придобиете ценен опит.

Близнаци
Препоръката към вас е да не се разпилявате в различни посоки, а да сте концентрирани и добре организирани – така хем ще сте по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се тревожите за бъдещето или да се оплаквате напразно от този или от онзи. В противен случай ще изхабите енергията си на напълно излишни битки.

Рак
През тази седмица астрологичните влияния ще ви помогнат да си осигурите нужното ви спокойствие. Така ще сте по-ефективни в работата, ще разсъждавате трезво и ще подобрите общуването си с околните. Старайте се да владеете емоциите си, не се обвинявайте и не изпадайте в самосъжаление. Чудесно би било да си направите равносметка и да си вземете поука, но не и отново да се връщате мислено към едни и същи събития.

Лъв
Задаващата се седмица ще е особено благоприятна за тези от вас, чиято работа изисква да проявяват по-голяма сръчност и внимание към детайла. Има добри изгледи да постигнете търсеното съвършенство. В дните до сряда включително пестете енергията си и не я пилейте напразно. Давайте си почивка и отделяйте време за себе си. В четвъртък и петък ще сте активни и е голям шансът да постигнете това, което искате.

Дева
Предстои ви чудесна седмица, изпълнена с възможности за стабилизация и усъвърженстване в личностен или в професионален план. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще успеете да укрепите постигнатото до момента. Периодът може да не е така безоблачен за вас само ако сте оставили много недовършени дела и задачи – заемете се сериозно и довършете вече започнатото.

Везни
Покрай 24 май подаръкът, който звездите ще ви предоставят, ще е възможността да се освободите от излишен емоционален багаж – потиснати чувства, страх, гняв, вина, нездравословни навици и остарели модели на мислене, които не ви носят нищо добро. Ако през следващите дни част от тези проблеми изплуват на повърхността, не се притеснявайте – това ще е знак, че процесът на осъзнаване и изчистване продължава.

Скорпион
През дадения период вероятно доста ще разсъждавате, затова ще е добре да се уедините и да осигурите време само за себе си. Възможно е да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в личния си живот, да търсите корените му и да се опитвате да намерите изход. Добрата новина е, че има изгледи умуването да даде резултати – ако не веднага, то съвсем скоро. Какъвто и проблем да се върти в главата ви, решението не е да се изкарвате жертви на съдбата.

Стрелец
Искате или не, през седмицата ще трябва да разсъждавате по някои практически въпроси, свързани с работа, с пари и с организация на всекидневните ви задължения. За по-авантюристично настроените сред вас тези занимания са твърде скучни и прозаични, но по-добре свършете каквото трябва, ако не искате после да ви дойде в повече. В работата обръщайте внимание на дребните детайли.

Козирог
Периодът ще е успешен за вас, що се отнася до работата и финансите. Ако сте по-внимателни и следвате умерено пътя, по който сте поели, няма за какво да се притеснявате – всичко ще върви нормално, а може и да получите някаква награда. В понеделник едва ли ще сте много продуктивни, но от вторник нататък ще имате и ентусиазъм, и късмет да осъществите замисленото.

Водолей
Ще имате желание да се освободите от излишното напрежение, особено ако през изминалите дни и седмици сте били по-натоварени. Само почивката може да ви осигури нужното спокойствие. Намерете време и обърнете внимание на собствените си потребности, направете си равносметка за последните събития и преживявания. Не се лишавайте от тази възможност и си осигурете онова, от което имате нужда.

Риби
Предстои ви още една седмица, през която акцентът ще бъде поставен върху усъвършенстването в някаква област. Ако сте амбициозни и искате да се възползвате от възможността, която звездите ви дават, сега е моментът да помислите за това как да използвате времето си, в какво да вложите силите и средствата си. Периодът е много благоприятен да развиете творчески дарби и практически умения, които ще ви помогнат да се реализирате по-добре в бъдеще.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft