Селска чорба по гръцки
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            19545
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	• Зехтинът се загрява и в него се запържва нарязаният на ситно кромид.
	• Прибавят се нарязани останалите зеленчуци и бекон.
	• Сипва се разтвореният във вода бульон.
	• Оставя се да заври, котлонът се намалява на най-ниската степен и супата къкри още 1 час.
	• Подправя се със сол и лимонов сок на вкус. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








