Бирената диета стана сензация сред жените, защото топи по 5 кг на месец без грам лишения - ето как точно работи:

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Бирената диета стана сензация сред жените, защото топи по 5 кг на месец без грам лишения - ето как точно работи:
3416
Бирената диета стана сензация сред жените, защото топи по 5 кг на месец без грам лишения - ето как точно работи:

В интернет можете да намерите много странни и бързи начини да отслабнете . Например винената диета придоби популярност. Но в последно време тя бе заменена от  бирената диета .

Наскоро публикувани проучвания потвърдиха, че пиенето на бира е полезно за вашето здраве. Тя е източник на минерали, витамини, фибри, калий и магнезий. Следователно, бирата има благоприятен ефект върху здравето на сърцето. В допълнение, бирата предотвратява преждевременното стареене и подобрява състоянието на косата.

Но как бирата може да ни помогне в отслабването?

пиене на бира

Не е тайна, че всеки път, когато пиете бира, често ходите до тоалетната. Това се дължи на нейните диуретични свойства. Това ще ви помогне да отслабнете. Освен това диетата ускорява изгарянето на калории.

Каква е същността на бирената диета?

бира бутилка

Според диетата е необходимо да пиете 500 мл бира всеки ден. В този случай напитката трябва да е възможно най-студена (температура 0 градуса). Също така е необходимо да не се злоупотребява с мазнини и въглехидрати. Но други ограничения няма. Казват, че диетата с бира стопява 5 кг на месец.

Защо диетата работи?

диета

Това се дължи на законите на термодинамиката. Консумирането на 500 мл много студена бира ще доведе до това, че тялото ви ще изразходва 18 500 калории (за да загрее бирата до 37 градуса). С други думи, тялото ще изгаря калории, тъй като трябва да повиши температурата на бирата до температурата на нашето тяло.

Безопасно ли е да се спазва такава диета?

бирена диета

Не. Важно е да запомните, че бирата е алкохолна напитка, която трябва да се консумира умерено. И въпреки че има много предимства, не се препоръчва да я пиете ежедневно.

500 мл бира съдържат около 200 ккал (200 000 калории). Измерването е правилно и изгаряте 18 500 калории, докато пиете студена бира. Но енергийният баланс остава положителен.

Какво мислите за тази диета?

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft