Сладкиш за мързеливи домакини
    
    
     
                
            
                24 Септември 2014
            
            
            139820
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Смесете маслото/маргарина със захарта, добавете жълтъците, орехите и останалите съставки. От тестото изпечете блат - 40 минути на 180 градуса.
Разбийте добре белтъците на пухкава пяна. Захарта, заедно с две супени лъжици вода, поставете на огъня и оставете да се варят, докато се получи сироп. Добавете го постепенно към белтъците, като продължавате да биете. Получения крем намажете върху изпечената кора.
Всички съставки поставете в купа на огъня и бъркайте, докато получите хубава шоколадова глазура. С нея залейте сладкиша и след това го оставете в хладилник хубаво да се охлади.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








