Сладкиш Зебра
    
    
    
                
            
                19 Април 2012
            
            
            234581
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Белтъците се разбиват с едната половина от захарта, а жълтъците - с другата половина. Смесват се двата крема и се добавя брашното. Готовата смес се разделя на 2 части. Към едната се добавя какаото, а към другата част - 1-2 лъжици брашно. Двете смеси (кафявата и бялата) трябва да са с еднаква гъстота. В тавичка (намазана с олио и брашно) в центъра се поставя една лъжица от едната и една лъжица от другата смес, поставят се една върху друга. Така се редуват двете смеси до свършване на тестото. Пече се на 200 градуса.
	Глазурата се приготвя на водна баня и с нея се залива студеният блат.
По рецепта на: Петя Христова
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








