Сладко от есенни плодове
    
    
    
                
            
                20 Септември 2012
            
            
            16958
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Плодовете (по-големите нарежете на по-малки парченца) се слагат във варов разтвор (гаси се негасена вар и се взема само водата), за да се спиртосат и се варят с малко вода. Накрая се прибавят орехите, най-добре запечени, и няколко листенца индрише по желание за аромат.
	След като сладкото се сгъсти, може веднага да се пресипе още горещо в буркани и да се запечата. Може и да изчакате да изстине и след насипването да сварите бурканите. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








