 
                
            
	свинско месо - 500 гр.
	яйца - 1 бр.
	царевично брашно - или нишесте
	олио - за пържене
	сол
	зелени чушки - 1 бр.
	червени чушки - 1 бр.
	лук - 1 глава
	джинджифил - 1 ч.л.
	оцет - 2 с.л.
	захар - 4 с.л.
	доматен сос - 2 с.л.
	царевично брашно - 2 сл.
	соев сос - 2 ч.л.
	бренди - 1 ч.л.
	вода - 300 мл.  
Месото се нарязва на едри кубчета, които се посоляват и се панират в разбитото яйце и в царевично брашно. Изпържват се до златисто в обилно количество мазнина, отцеждат се и се оставят на топло.
Приготвя се сосът. Почистените и нарязани на ивички чушки, джинджифилът и ситно нарязаният лук се запържват в съвсем малко мазнина.
Оцетът, захарта, доматеният сос, 2 с.л. царевичното брашно, виното, соевият сос и водата се разбъркват, слагат се да кипнат и се прибавят към запържените зеленчуци. Сосът се задушава около 5 минути на умерен огън. Ако е много гъст, се долива още малко вода. Изпърженото месо се залива със соса и ястието се поднася топло.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








