Солени пръчици със салам
    
    
    
                
            
                19 Март 2014
            
            
            6976
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Нарежете слама на малки кубчета, а сиренето настържете.
В дълбок съд сложете всички съставки и омесете по-твърдичко тесто. Покрийте с кърпа и оставете на топло за поне един час, или докато увеличи обема си двойно.
Втасалото тесто разделете на десет еднакви топки и всяка топка разтеглете така, че да се получи форма на пръчици.
Покрийте тавичка за печене с намазнена хартия за печене и наредете вътре пръчиците. Оставете ги около 15-тина минути, докато загрее фурната (включете я на 200 градуса).
Преди печене ги намажете с малко прясно мляко, за да се получи хрупкава коричка. Печете около 15-20 минути или докато се зачервят приятно.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








