Спанак с нахут по арабски
    
    
    
                
            
                23 Юни 2012
            
            
            83847
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Смачкайте скилидките чесън и заедно със ситно нарязания лук го запържете за около 5 минутки в зехтина. Измитият и нарязан на едро спанак и кимиона прибавете постепенно към запържените лук и чесън. Задушете всичко, докато спанакът не намали обема си 4 пъти. Накрая прибавете и отцедения нахут. Разбъркайте внимателно. Оставете ястието на котлона още малко.
	Подправете с черен пипер и сол, а може и малко прясно изцеден лимонов сок.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








