Според Ванга представителите на тази зодия са по-висши от останалите - ето с какво са благословени:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Според Ванга представителите на тази зодия са по-висши от останалите - ето с какво са благословени:
3828
Източник: skafeto.com
Според Ванга представителите на тази зодия са по-висши от останалите - ето с какво са благословени:

За петричката пророчица Ванга са изписани хиляди страници, но феноменът, който тя представлява, още не може да бъде обяснен. Тя ни е оставила в наследство безценни рецепти с билки за различни болести, а предсказанията ѝ продължават да се сбъдват с плашеща точност.

Журналистката Богомила Косатева се запознала с пророчицата Ванга , когато взела от нея интервю за филма на режисьора Стилиян Иванов.

Впоследствие двете се сближават и водят интересни разговори по отношение на съществата, които общували с баба Ванга . Пророчицата разказва на журналистката за нещата, които са й разкрили високоенергийните същества, както ги описва баба Ванга.

съзвездие Козирог

По думите й едно от съзвездията, символизиращи една от зодиите, е над всички останали именно затова. Става дума за съзвездието Козирог . Пророчицата разкрива, че в звездите, образуващи Козирог, живеят тези същества, които са общували с нея. Тя разкрива също, че именно те са създали живот като нас на 8 различни места във Вселената. Две от планетите, на които са заселили същества като нас, са се самоунищожили. За съжаление, според пророчицата това е на път да се случи и с нашата планета.

Но на останалите 5 планети с живот, подобен на нашия, ситуацията е различна. Цивилизациите там са се развили в правилната посока и то с бързи темпове. Пророчицата смята, че същества от тези светове ни посещават и има следи за посещенията им.

баба Ванга

Затова и Ванга смята представителите на зодия Козирог за благословени, защото те са свързани с по-развитите същества и по-високо ниво на разум. По отношение на следите от посещенията на развитите същества, Ванга споделила на журналистката, че има скала в Петрич, която започва да излъчва светлина по време на есенното и пролетното равноденствие. Там можело да се доближим максимално до тези същества и евентуално да се установи контакт с тях. За да я види човек обаче, той трябва да бъде духовно извисен и да се е въздържал от тленните удоволствия.

Дай твоята оценка:
1 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft