С коя зодия не бива да започваш връзка никога, защото всичко е обречено предварително:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
С коя зодия не бива да започваш връзка никога, защото всичко е обречено предварително:
15803
Източник: edna.bg
С коя зодия не бива да започваш връзка никога, защото всичко е обречено предварително:

Когато започваме връзка с даден човек, обикновено се водим от силното привличане помежду си. Както се казва, любовта е сляпа! Но салната страст невинаги гарантира трайни и безпроблемни отношения между двата пола и щом пламъкът леко поугасне, често пъти виждаш, че с партньорът ти всъщност съвсем не сте един за друг.

Ако се чудиш дали си заслужава да започваш връзка с мъжа, който кара сърцето ти да трепне и пеперудите в корема ти да запърхат, провери какво са подготвили звездите за теб в любовен план - може да се окаже, че с този човек никак, ама никак не си пасвате и просто трябва да забравите, че между вас може да се получи.

кавга партньори

Има зодии, с които просто сте несъвместими и нещата са обречени на провал още от самото начало.

Тук може да видиш с коя зодия не си пасвате изобщо

Овен

Не бива да излизате Козирог. Овните рушат правилата, а Козирозите ги създават. Ще се чувствате постоянно критикувани от Козирогът, който винаги се държи както трябва (поне според неговите разбирания). И двамата сте работохолици, което значи, че няма да имате никакво време един за друг.

Телец

Не бива да излизате с Водолей. Обичате традициите и правилата, но начинът на живот на Водолея ще ви се стори роботски. Вие сте много топли и роматични в своята връзка, а Водолеят е по-въздържан и студен. Нещата под завивките могат да бъдат горещи, но едва ли ще постигнете нещо повече

Близнаци

Не бива да излизате със Скорпион. Сексуалната енергия между вас е голяма, но едва ли може да се получи нещо повече от флирт. Скорпионът ще иска от вас огромна отдаденост, още преди да сте се целунали, а вие не обичате да напускате "пазара" толкова лесно и бързо и да се впускате веднага в една връзка.

Рак

Не бива да излизате със Стрелец. Стрелецът ще дойде в живота ви като торнадо и ще иска да ви извади от черупката, но вашата нежна душа изисква повече внимание и подход и агресивното поведение само ще ви накара да се паникьосате и отдръпнете. Те често не могат да разберат кога трябва да са сериозни и кога не и това ще предизвиква конфликти.

спор партньори

Лъв

Не бива да излизате с Риби. Рибите могат да ви замят главата на мига със своята романтична душа, но зад емоците се крие и един много непостоянен нрав, от който можете да очаквате всичко. Няма да знаете как да приемете техните изчезвания и странни избухвания и това със сигурност ще ви натежи в един момент.

Дева

Не бива да излизате с Везни. Първите няколко срещи са като чиста магия, но след това започва отлагането, размотаването и всички неща на света, които сякаш изглеждат по-важни от вашата връзка. Везните трудно си правят планове, а това няма да ви хареса изобщо. Те отказват и да прибързват с връзките, което значи, че може да ги чакате доста дълго време...

Везни

Не бива да се срещате с Дева. На пръв поглед сте страхотен тандем, защото имате сходни вкусове и разбирания за живота, но в един момент ще започнете да изпитвате някакво напрежение и натиск, защото Девите искат нещата да се случват по техния график и ритъм. Това ще ви натовари психически и може само да ви отблъсне.

Скорпион

Не бива да излизате с Близнаци. Може да сте безнадежно привлечени към тях и да имате голяма химия помежду си, но няма как да ги накарате да ви бъдат верни и само ваши, което е най-ужасното за вас. Неисгурността с тях не ви харесва и съвсем скоро сами ще видите, че не може да разчитате на такъв човек.

романтична луна

Стрелец

Не бива да излизате с Рак. Те са страхотни "приятелчета", но е най-добре да си останете там - в зоната на приятелското. Раците няма да ви дадат романтиката, която ви е нужна, а дори напротив - нищо чудно да ви откажат от любовта завинаги. Просто не си подхождате и трябва да го приемете.

Козирог

Не бива да излизате с Овен. Козирогът обича да дава, а Овенът да получава. Динамиката в силите никак не се изравнява тук и просто няма как да се разберете. Освен ако не си търсите някой, който просто да ви издържа. Трудно ще сте на едно мнение за каквото и да било и е по-добре да не си губите времето.

Водолей

Не бива да излизате с Телец. Обожавате романтиката в Телеца и неговата страст, но понякога го намирате за много напрягащ. Не разбирате защо той има нужда да чува думите "Обичам те" постоянно и неговата несигурност ви дразни. Имате и сериозни разминавания във вижданията ви за живота, което съвсем убива връзката.

Риби

Не излизайте с Лъв. Първночално може да сте пленени от обноските и осанката на Лъва, но колкото по-надълбоко навлизате в неговата душевност и темперамент, толкова повече осъзнавате, че двамата просто не сте един за друг. Връзката ви просто ще бъде една ужасна каша, в която по-добре да не се забърквате.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft