Тази майка свали 45 кг и заприлича на момиченце. Невероятна трансформация, която трябва да видите (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Тази майка свали 45 кг и заприлича на момиченце. Невероятна трансформация, която трябва да видите (снимки)
20816
Тази майка свали 45 кг и заприлича на момиченце. Невероятна трансформация, която трябва да видите (снимки)

Майка на три деца от Нова Зеландия разкри как е успяла да загуби 45 килограма за две години.

Натали Джеймс, която е на 34 години, казва, че преди е яла макаронени изделия пет пъти в седмицата, към които често е добавяла и сирене. "Вече не си позволявам да ям подобни храни, а когато това се случи, се чувствам подута и ми става тежко“, разказва Натали.

Тя има три деца, които са под 8 години, като най-малкият – Фин, е роден със сериозно заболяване. 34-годишната майка разказва още, че винаги е поставяла себе си на последно място, докато е отглеждала децата си – нещо, което правят много майки.

„Когато станеш майка, в малка степен губиш самия себе си. Превърнах се единствено в нечия майка, така че беше време да направя нещо и за себе си“, споделя Натали. Макар тя винаги да е била по-едра, включително и в гимназията, Джеймс забелязала по-голяма промяна, след като ражда децата си. „Полуфабрикатите бяха огромна част от живота ни, но трябваше да поставя себе си сред приоритетите и да си отделя време“, продължава разказа си променената вече майка, като допълва: „Толкова по-лесно е, ако човек има подкрепа от семейството, в противен случай се озоваваш в един омагьосан кръг“.

За да свали 45 кг, Натали прави драстични промени в хранителния си режим, като за целта използва приложение, което следи какво е изконсумирала. „Вече ям по-чисто – диетата ми се състои основно от зеленчуци, постно месо, яйца, кисело мляко и плодове“, обяснява още Джеймс. Освен това, тя посещава фитнес залата три пъти седмично като тренировката ѝ е с личен треньор и е базирана на силовите тренировки, а веднъж-два пъти в седмицата тренира сама. Натали обяснява, че първата стъпка винаги е най-трудната, но просто трябва да бъдем силни и да го направим.


 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft