Тайното значение, което носят ангелските числа

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Позитивни мисли
Тайното значение, което носят ангелските числа
2186
Тайното значение, което носят ангелските числа

Тайното значение, което носят ангелските числа

Вижте повтарящи се числа редовно? Обърнете внимание какво мислите, какво правите или какво искате да правите в такива моменти. Тези цифри се опитват да ви насочат.

Където и да погледнете, виждате ли редовно повтарящи се числа? Обърнете внимание какво мислите, какво правите или какво искате да правите в такива моменти. Тези номера се опитват да ви насочат.

Мозъкът ви вижда повече, отколкото вие съзнателно се опитвате да видите. В него непрекъснато се извършва важен процес на подбор на подходяща информация, за да можете да се съсредоточите върху едно нещо. В психологията този феномен е получил много различни имена: комплексът Баадер-Майнхоф, селективно внимание и пристрастие за потвърждение.

Но защо човешкият мозък непрекъснато търси повтарящи се числа? Първата от възможните причини е, че вие ​​сами се убеждавате, че искате да ги видите, защото те са важни за вас. Това е вашият личен и доста ефективен начин за самоутвърждаване. Но други хора го наричат ​​"ангелски числа" въз основа на убеждението, че тяхната скрита нематериална енергия може да привлече вниманието на човек, когато той трябва да предаде послание.

По-долу ще ви разкажем какво означава всяка серия от числа (или ангелски числа):

111 - Вие сте на прав път

Когато видите числото 111, можете да го възприемете като начин да си кажете, че ако продължите така, то ще се изплати много скоро. Поради изключителната си "чистота", числото 111 се смята за божествено и най-мощното сред числата. И така, ако двойствеността е представена с числото 2, тогава единството или абсолютната истина на Вселената винаги е 1.

222 - Трябва внимателно да подходите към избора

Число 2 означава двойственост (ден и нощ, добро и зло и т.н.). Ако навсякъде намерите „двойка“, това може да означава необходимост да се съсредоточите върху това, което искате, а не върху това, което не искате. След като загубите охрана, може да започнете да се сдържате повече, отколкото си мислите.

333 - Намерили сте идеалния баланс

Номер 3 говори за божествеността и трансцендентността на човешкото състояние. Честият контакт с очите с номер 333 означава, че сте на път да се отървете от страданието и да осъзнаете вътрешния си потенциал. Преодолявате препятствията и избирате възможно най-добрия път. Това също означава, че Вселената ви подкрепя в начинанията ви.

444 - Защитени сте

Дори ако на този етап от живота си сте преодолени от съмнение в себе си и униние, знайте, че числото 444 означава, че сте защитени и напътствани. Вместо да се питате защо не сте получили това, което сте искали, по-добре попитайте от какво сте се спасили. Така че, ако искате да изберете определен живот или партньор и да видите едновременно числото 444, помислете за потвърждение на верността на вашия избор, изпратено отгоре.

555 - Всичко скоро ще се промени

Ако чувствате, че сте уморени, че сте уморени от всичко и че усилията ви не дават плод, не се притеснявайте: трите „петици“ показват, че животът ви сега преминава през период на трансформация. Всичко наоколо се променя, дори ако още не го забелязвате. Просто продължете да вярвате и, което е по-важно, не спирайте.

666 - Пазете се от мислите и действията си

Фолклорът (и някои религии) вярват, че честата поява на „шестици“ показва наличието на зло и отрицателна енергия. Всъщност това е начин да покажете, че сте избрали грешния път и сега трябва да следвате всичките си мисли, идеи и планове, в които се появява този номер. Направете крачка назад и преразгледайте плановете си. Това е един вид предупреждение, че мислите или действията ви се контролират от егото ви.

777 - По-силни сте, отколкото си мислите

Виждането на 7-те често е начин да си напомните, че във вас има повече сила, отколкото си мислите. Това означава, че трябва да се освободите от всичките си страхове и притеснения и да гледате с ентусиазъм към бъдещето.

888 - Получавате божествени указания отгоре

Числото 8 понякога се възприема като знак за безкрайност, което може да показва вечна връзка с всичко, което е сега и всичко, което предстои. Честото наблюдение на повтарящи се „осмици“ означава, че ви напомнят за истинската ви същност и че ви водят към реализиране на вашия вътрешен потенциал. Проследявайте какво чувате, виждате или мечтаете в часовете и дните напред.

999 - Започвате отначало

Деветките са символ на изпълнението, тоест някаква част от живота ви приключва, което обаче говори не за неговия край, а за промяната. Това е начин да ви напомним, че дори нещо да се промени около вас, това още не означава загуба на всичко, което е важно за вас. Често някои неща напускат живота ни в очакване на наближаващите висши благословии.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft