Тези дни ВСИЧКО ще се промени заради Луната: най-важните астрологични дати през 2025 г. - пълен списък

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Тези дни ВСИЧКО ще се промени заради Луната: най-важните астрологични дати през 2025 г. - пълен списък
6723
Източник: За Жената
Снимков материал: Pixabay
Тези дни ВСИЧКО ще се промени заради Луната: най-важните астрологични дати през 2025 г. - пълен списък

Споделяме списък с най- значимите дати през 2025 г., а също така ви казваме какви правила трябва да се спазват от края на 2024 г., за да не "ядосате" звездите.

Всяка година чуваме за такова явление като Слънцестоенето, но малко хора знаят, че Луната може да „замръзне“ в небето. Това е така, защото това е изключително рядко явление, което се случва веднъж на всеки 18,6 години.

Все пак ще можем да го видим – от края на 2024 до началото на 2025 г. можем да наблюдаваме как Луната "спира".

На тези дати Луната буквално ще „витае“ в небето и ще бъде по-близо до Земята от преди. Освен това спътникът на нашата планета ще стане по-ярък, така че няма да е трудно да го видите.

Най-важните астрологични дати през 2025 г.: пълен списък

Ето кога се очаква Луната да спре:

  • 21 август, 19 септември, 17 септември, 17 октомври, 15 ноември и 15 декември 2024 г.;
  • 13 януари, 12 февруари, 14 март, 12 април, 12 май 2025 г., 11 юни, 10 юли, 9 август, 7 септември, 6 октомври, 4 ноември и 4 декември 2025 г.

луна сред облаци

Снимка: Pixabay

В същото време най-ярката Луна ще бъде в дните на пролетното и есенното равноденствие - 22 септември 2024 г. и 20 март 2025 г. Луната ще е най-ясна по тъмно, както и при безоблачно време. Освен това е по-добре да наблюдавате звезди, планети и спътници в студено време, тъй като въздухът става най-чист.

От древни времена небесните тела са били смятани за свещени за всички народи, които са съществували и съществуват на нашата планета. Неслучайно такива емблематични сгради като британския Стоунхендж са построени, като се вземат предвид фазите на луната.

жена с телескоп

Снимка: Pixabay

Ако говорим за знаци, които са свързани със "спирането" на Луната, тогава в този момент не се препоръчва да променяте нищо в живота си. Така че на посочените дати откажете да се подстрижете, да правите големи покупки или да смените професията си. Също така не трябва да планирате важни събития на тези дати, тъй като спътникът на нашата планета може да наруши вашите планове.

Това положение на Луната ще се отрази и на знаците на Зодиака, всеки от които ще има своя индивидуална прогноза, в зависимост от звездите и планетите. Всеки знак обаче трябва да се придържа към общите правила, а именно да не допуска драстични промени в живота си и да се придържа към стабилността.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft