Тиква с мляко
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            9840
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	тиква около 1 кг
	кромид лук 30 гр. (1/2 глава)
	растително масло 100 мл (1/2 чаена чаша)
	прясно мляко 400 мл (2 чаени чаши)
	захар 100 гр. (1/2 чаена чаша) 
	Време: 1 час
	Тиквата се обелва и се нарязва на кубчета, след което се задушава в съвсем малко вода до пълно омекване.
	Ситно нарязаният лук се задушава в мазнината до златисто оцветяване и се прибавя към тиквата заедно със свареното мляко и захарта.
	Всичко се разбърква добре, за да се получи гладка смес. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








