Това са супер бабите в хороскопа! Могат да отгледат цяла детска градина, без да им мигне окото:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Това са супер бабите в хороскопа! Могат да отгледат цяла детска градина, без да им мигне окото:
2185
Това са супер бабите в хороскопа! Могат да отгледат цяла детска градина, без да им мигне окото:

За нас, българите, бабите и дядовците са нещо специално - на кого другиго да разчитаме за помощ с децата и домакинствтото, ако не на своите възрастни родители? А те с радост се отзовават, за разлика от "колегите" си в Западния свят, които предпочитат да си гледат старините и да обикалят света.

Съгласете се, че няма по-хубаво от това да съберем огромното семейство на една маса и да прекараме топла, семейна вечер!

баба мечта

Но дори и бабите са различни. Някои се отдават на внуците си безрезервно, други предпочитат да не влагат прекалено много енергия в грижата за децата на децата си.

Днес ще ви разкажем кои са супер бабите в хороскопа - ето най-всеотдайните баби  за внуците си.

грижовна баба

Водолей

Ако баба ви е Водолей, тогава ще се съгласите с нас, че сте невероятни късметлии! Никога не скучаеш с нея, защото в детска възраст ти разказва такива приказки, за които никой не е чувал.

По-големите деца, баба-Водолей води по театри и музеи, развивайки ги на интелектуално и културно ниво.

Тя дори се грижи за възрастните внуци и винаги ще ви дава правилния съвет. Бабата-Водолей знае как да се адаптира към всяка възраст на внука си и да стане негов истински приятел.

супер баба

Близнаци

Бабата-Близнак учи внуците си да бъдат смели, да не се страхуват от желанията си и да имат собствена гледна точка за всичко. Тя живее в днешния ден и се опитва да вземе от живота всичко, за да научи след това и близките си. Благодарение на този подход към живота, тя винаги е в добро настроение. Тази баба не стои на едно място и постоянно измисля нови идеи за внуците си.

баба с внуци

Рак

Баба, родена под знака на Рак, наистина е най-грижливата жена на света! Нейните внуци винаги са нахранени и напоени, а вратата на къщата ѝ винаги е отворена за роднини и приятели. От ранна възраст Ракът отделя голяма част от времето си на близките си, а основната цел в живота й е да изгради силно семейство.

Първоначално тя е грижовна майка и съпруга, а с появата на внуците в сърцето й се открива още повече място. С такава баба няма как да пропаднете!

Разбира се, знакът на зодиака не е единственото нещо, което влияе на това каква баба ще станете (или сте станали). Но ще се съгласите ли, че има нещо вярно в този хороскоп?

Дай твоята оценка:
5 от 4 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft