Този гаф на Кейт предизвика гнева на кралицата - ще изгубили херцогинята позициите си пред Елизабет?

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Този гаф на Кейт предизвика гнева на кралицата - ще изгубили херцогинята позициите си пред Елизабет?
14679
Този гаф на Кейт предизвика гнева на кралицата - ще изгубили херцогинята позициите си пред Елизабет?

Кейт Мидълтън е всеобща любимка - всяка нейна поява предизвиква възхищение, защото херцогинята рядко си позволява да се покаже на публично място в неугледен или непристоен външен вид. Но последната ѝ изява стана повод за недоволство от страна на кралицата.

За всички не е тайна, че именно Кейт се радваше досега на благосклонността на височайшата особа и дори я спрягаха като следващата британска кралица. Дали обаче подобен гаф в облеклото е в състояние да разклати позициите ѝ на фаворитка?

На 14 май бе поредният ангажимент на херцогинята, за който тя бе подбрала стилна дълга рокля на точки с дълбока цепка . В този тоалет сме я виждали и друг път, и трябва да признаем - стои ѝ страхотно и подчертава стройната ѝ фигура след трите раждания.

Кейт в рокля с цепка

Тоалетът е на бранда Alessandra Rich, а цената му възлиза на около 2000 долара. Проблем в случая бе не това, че херцогинята е избрала отново една и съща рокля за появата си, а ветровитото време, което даде отличен поглед върху дългите и стройни крака на Мидълтън. Това обаче явно не я смути и тя продължи да се усмихва и да разговаря с присъстващите, предава Daly Mail.

Кейт със скандална цепка

Естествено, похвално е за една майка на три деца да изглежда толкова безупречно, но както е известно, кралският етикет не толерира подобни "непристойни" прояви. Неведнъж Елизабет Втора е предупреждавала Кейт да внимава с дължината на роклите и полите си.

Кейт с дълбока цепка

Но гафът не спря дотук - освен огромната цепка, Мидълтън бе пропуснала да обуе задължителния чорапогащник в телесен цвят - както се вижда добре от снимките. Това съвсем невинно действие отново е в разрез с кралския етикет, който е особено строг за Кейт като евентуална бъдеща кралица. Тя, обаче, може би вдъхновена от често бунтарските прояви на Меган Маркъл, явно не смята да се подчинява сляпо на правилата, а се опитва да наложи свои такива. В тези си действия напомня донякъде покойната си свекърва - лейди Даяна, която често бе критикувана от двора заради облеклото или поведението си, но въпреки това се радваше на всенародната любов.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft