За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Тестени изделия
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Топена баница: следващия път като я приготвяте, опитайте този простичък метод - става страшно сочна и пухкава!
                                                                                                                                    Топена баница: следващия път като я приготвяте, опитайте този простичък метод - става страшно...
    
    
     
                
            
                30 Март 2016
            
            
            38217
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                 Тестени изделия
                                
                            
                        
                        Тестени изделия
                        
                            Топена баница: следващия път като я приготвяте, опитайте този простичък метод - става страшно сочна и пухкава!
                    свързани рецепти
                        Мойте Рецепти
Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    500 гр. кори за баница
Плънка:
150 мл олио
150 гр. сирене
200 мл газирана вода
4 яйца
70 гр. масло
200 мл кисело мляко
В намачканото сирене се добавят яйцата, киселото мляко, олиото, маслото и газираната вода. Всичко заедно се обърква добре, за да се получи каша. 
На дъното на намазана с олио тава се поставя една кора, а след това останалите една по една се потапят в предварително приготвената смес и се нареждат една до друга, след като са добре напоени и накиснати. Отгоре се покриват с последната кора, така че да се получи едно цяло. Последната кора се маже с масло и баницата се пече на 180-200 градуса около 30 минути.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








