 
                
            
	4 опаковки крема сирене, леко
	1 1/2 ч.чаши настърган пармезан (твърд кашкавал тип Гауда)
	3/4 ч.чаша натрошено сирене Фета (краве)
	2 скилидки чесън, нарязани ситно или настъргани
	1 ч.ч. замразен спанак, размразен и изстискан добре
	1 ч.чаша накълцани сушени домати в олио, плюс няколко допълнително за украса
	1 ч.чаша запечени кедрови ядки
	1/2 ч.чаша песто от босилек
	 
	В дълбока купа разбийте крема сиренето, пармезана, кравето сирене (или сиренето фета) и чесъна с миксер на средна скорост. Разделете сместа на три. В отделна купа объркайте едната третина от сместа със сиренето със спанака; заделете настрана.
	Обточете кръгла форма за торта с подвижно дъно (с диаметър около 20 см.) с фолио. Разнесете една трета от сместа със сиренето на дъното на формата. Отгоре подредете половината от сушените домати. Изсипете спаначената смес върху доматите. Върху нея разнесете останалите домати. Покрийте с остатъка от разбитото крема сирене. Отгоре покрийте с прозрачно фолио и замразете в хладилник за поне един час.
	Отстранете фолиото. Обърнете тортата върху десертна чиния и внимателно отлепете фолиото отстрани. Притиснете кедровите ядки по страничния ръб на тортата. Отгоре намажете пестото и украсете със заделените сушени домати. Сервирайте с крекери или кростини.
	 


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








