Торта с готови блатове и течен шоколад
    
    
     
                
            
                30 Март 2012
            
            
            462878
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 опаковка готови бели блатове за торта (три блата)
	1 бурканче течен шоколад (350 - 400 г)
	400 г заквасена сметана 
	бита сметана за украса (или пресни плодове, кокосови стърготини, ядки...)
	 
	Смесват се сметаната и течният шоколад. Блатовете може да се срежат наполовина (ако желаете тортата да има повече слоеве, но в такъв случай предвидете по-голямо количество крем). Започнете да подреждате тортата, като редувате блатовете със слой от получения крем. Накрая тортата се намазава отгоре и отстрани с остатъка от крема. Украсява се с шприцована бита сметана, ядки, пресни плодове и пр. - според вкуса и фантазията!
	Тортата се прибира в хладилника и се поднася на следващия ден.
	ЗАБЕЛЕЖКА: Блатовете не се сиропират! 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








