1/4 чаша (2 1/2 пакетчета) масло + още малко за формата
	2 1/4 чаши брашно + още за формата
	1 1/2 ч.л. бакпулвер
	1 1/2 ч.л. сол
	2 чаши с качул кафява захар
	1/2 чаша захар
	3 големи яйца
	2 1/2 ч.л. екстракт ванилия
	1 чаша меки карамелени бонбони (тофифи)
	Загрейте фурната на 175 градуса. Намазнете правоъгълна тавичка или форма за печене и покрийте дъното с хартия за печене; намажете с масло и набрашнете хартията.
	В тиган на умерен огън сварете маслото, докато добие златисто-кафяв цвят; махнете от огъня и оставете да изстине. Разбийте брашното, бакпулвера и солта. В купата на миксера смесете кафявото масло и двата вида захар; бъркайте с дървена лъжица, докато се хомогенизират. Сложете купата към миксера и с приставката лопатка бъркайте на умерена скорост, докато се получи светла и пухкава смес - около 3 минути. Добавете ванилията и объркайте, за да се поеме. Сложете брашнената смес и карамелените бонбони (нарязани предварително) и бъркайте, докато всичко се смеси добре. Пресипете в приготвената тавичка. Печете, докато при тест с дървена клечица тя излезе суха - 35-40 минути. Прехвърлете върху решетка, за да изстине напълно, преди да извадите от формата. Обелете пергаментовата хартия и нарежете на правоъгълници. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








