Трите най-горещи зодии, които са способни да побъркат мъжете от възбуда:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Трите най-горещи зодии, които са способни да побъркат мъжете от възбуда:
30095
Трите най-горещи зодии, които са способни да побъркат мъжете от възбуда:

Всяка жена знае не едно и две трикчета, с които да привлече мъжкото внимание, но дамите от тези три зодии са способни да влудят мъжете с присъствието си. Ето най-горещата класация в Зодиака :

Ашнавария Рей

Трето място - Везни

Дамите Везни са известни със своята красота и деликатен усет, както и дълбоко отвращение към всичко непривлекателно. Имат изискани маниери, обличат се елегантно, използват леки (и скъпи) парфюми, обичат скъпите бижута и се опитват да се обграждат с лукс. Възхищават се на красивото във всичките му прояви - музика, изкуство, архитектура - и в хората. Затова спътникът им трябва да им съответства в тези качества.

Ако не успее, по-добре да стои далеч.

Характерна е склонността на Везните към непостоянство. Жената Везна се опитва да флиртува с всеки атрактивен мъж по пътя си, но много бързо скача от обект на обект, опитвайки се да го покори. Освен в редки случаи, привързаността й е плитка и къса.

Тъй като нейният знак се управлява от Венера, жената от зодия Везни е умела в любовта. Но не забравяйте за отвращението към всичко, от нейна гледна точка, непривлекателно. Ако случайно не сте в най-добра форма, с увиснал стомах, отпуснати ръце или кокалести колена, то първо се уверете, че лампата е загасена, преди да се съблечете, в противен случай е възможно дамата да избяга в банята и да се заключи там.

Везната обича да е звезда на вечерта - затова никога не бърза, дори срещата ѝ да е в 7, а вече да е 7 без 10, тя спокойно ще продължи да се гримира пред огледалото.

Ако нещата не вървят така, както й харесва, тя може да стане дребнава и придирчива. Тя търси съвършенство и е готова да преувеличава грешките и недостатъците на другите, които й пречат да го постигне. Особено се дразни на мъж, който говори за пари. Тя смята, че парите са предназначени за харчене и пазаруване, а не за разговори. 

най-възбуждащите зодии

Второ място - Водолей

Тя не обича да гледат на нея като на сексуален обект. Тя има високи изисквания, които не иска да снижи, и настоява любовникът й да я третира с уважение.

Тя не обича да се бърза. Ако отидете на първата среща, не очаквайте да я завършите в леглото, защото няма да проработи. Втората среща също е малко вероятно да ви доведе до спалнята. Трябва да я убедите, че не я считате за момиче за една нощ. Жената Водолей е чувствена и има много силен интелект. Тя живее предимно с ума.

Жената Водолей се чудесно в обществото и винаги е готова за парти. Предимно честна и открита, тя не знае как да лъже, защото не иска да бъде лъгана. Ако обича някого, тя обикновено разкрива душата си, често не много уместно.

Водолейките обичат да преследват целите си и прегръщат всяка нова възможност, поемат охотно отговорност за нови неща, защото чувстват, че ще постигнат всяка набелязана цел. Умни са и искат да се пробват в различни области. А ако случайно планът на дамата Водолея се провали, тя няма да бъде депресирана, защото знае как да се поучи от грешките. 

Очарователна, забавна и изобретателна, понякога тя може да бъде и много упорита. Ако реши нещо, то само тя може да промени решението си и няма да й повлияете. Поради факта, че изпитва нужда от любов и внимание, тя е много силно привлечена от противоположния пол. Но търси перфектния спътник и едва тогава прави избор. Следователно не е изненадващо, че тя обикновено се омъжва доста късно и когато това най-накрая се случи, много приятели се удивляват на нейния избор. Тя се нуждае от мъж, който може да я накара да се чувства като жена и няма значение кой е той.

Обича красиви неща, включително човешкото тяло. Не забравяйте да й направите комплимент за фигурата. Тя трябва да бъде оценена. Необичайна чистница е - дори след бурна нощ, когато сте твърде изтощени да се движите, тя може да стане и да оправи леглото. 

най-съблазнителната зодия

Първо място - Дева

Разковничето на нейната природа е в невероятния самоконтрол. Тя е толкова емоционална, колкото и другите жени, но умее да управлява чувствата си добре. Нейните вътрешни стремежи почти винаги остават в тайна. Тя се държи сериозно и с достойнство. Скромността е нейното вродено качество и никога не се хвали с постиженията си. Има отлични маниери и винаги се държи като истинска дама - ако не е провокирана.

Тя вярва в самоусъвършенстването и прави всичко възможно, за да подобри себе си и позицията си. Особено се интересува от литература, музика и изкуство. 

Нейната енергия би била достатъчна за две или дори три жени. Умна и пресметлива, Девата знае какво иска от човек. Ако той сам не разбере, тя ще му помогне да анализира ситуацията. Тя е велик аналитик. Нейните цели са практични и реални с правилния подход. Ако се омъжи, то това обикновено не се случва твърде рано.

Тя е отлична любовница и майка (макар и, може би, доста строга), интересен спътник на съпруга си. Сексът я интересува повече от гледна точка на размножаването, отколкото на удоволствието. Като правило изглежда добре до средна възраст. 

Обективните и неемоционалните преценки за хората я провалят само в едно - когато става дума за нейния любовник. Тя не вижда неговите слабости и отрицателни качества. Тя е посветена на този идеализиран образ, който сама създава, и е чувствителна, макар че може би не открито изразява емоциите и усещанията си. Тя е склонна да се отнася към човека като към неизследвана територия, готова да бъде изследвана, проучена, развита и подобрена. Тя знае психологическия път към един мъж и може да стане господарка на положението.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft