Триъгълници с прясно сирене и плодове
    
    
    
                
            
                13 Май 2014
            
            
            4183
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
Замесете тесто от посочените съставки. Тестото разточете на кори с размери 27 х 36 см и нарежете на квадратчета 9 x 9 см.
Плодовете отцедете много добре и след това върху всяко квадратче поставете по малко от целите или нарязани (ако са по-едри) плодове. Краищата на тестото намажете с мляко, за да залепнат по-добре и след това прегънете по диагонал, натиснете с вилица по ръба, за да не се разтворят триъгълниците при печенето.
Изпечете в загрята предварително умерена фурна до зачервяване. Готовите триъгълници оставете да се охладят, след което поръсете с пудра захар.
 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








