Три Лече - тройно млечна торта
    
    
    
                
            
                 2 Септември 2014
            
            
            54322
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Разбиват се добре яйцата със захарта и се добавя брашното, лъжица по лъжица, докато сместа стане гладка и еднородна. Пече се в дълбока тава 20 × 30 см.
Отделно се смесват двата вида мляко и сметаната, оставят се на тих огън (без да завират), и когато Пандишпанът е изпечен и охладен, се залива със сместа. Тортата се оставя да престои няколко часа, докато хубаво попие млечната заливка.
Нарязва се на кубчета и се залива с карамел (готов карамел или с разтопена карамелизирана захар).
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








