Тя преживя тежка загуба и стана 170 кг., но три години по-късно: Не мога да повярвам, че жената, която виждам в огледалото съм аз!

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Тя преживя тежка загуба и стана 170 кг., но три години по-късно: Не мога да повярвам, че жената, която виждам в огледалото съм аз!
7739
Тя преживя тежка загуба и стана 170 кг., но три години по-късно: Не мога да повярвам, че жената, която виждам в огледалото съм аз!

Жителка на британския град Билингам успя да свали половината от теглото си, впечатлена от успехите на майка си. 24-годишната Стеф Сайкс признава, че винаги е страдала от наднормено тегло, но е спряла да се контролира след внезапната смърт на баща си през 2015 година.

Британката преживяла много тежко загубата.

Тя се затворила в дома си, не искала да излиза никъде и да се вижда с приятелите си и не спирала да се тъпче с храна.

„Превърнах се в отшелник. Бях нещастна, беше ми много трудно, спрях да се грижа за външността си.

Животът ми загуби смисъл. Мислех си: на кого му пука, че съм толкова дебела?”, разказва младата жена. Момчето, с което била по това време, не й помогнало по никакъв начин.

Стеф приемала около 5 000 калории дневно и почти не се движела, спяла до 14 часа и гледала сериали до малките часове. След две години вече тежала 171 кг. и носела дрехи размер XXXL.

Майка й Карън се притеснявала много от начина на живот, който води и започнала да се тревожи, че заради наднорменото тегло Стеф може да си отиде много млада. И решила самата тя да се запише на фитнес с надеждата, че дъщеря й ще последва примера й. И така станало. Впечатлена от успехите на майка си, само след месец Стеф се присъединила към нея. Младата жена рязко променила начина си на живот, преминала към здравословна храна и се разделила с приятеля си.

Стеф успяла да свали 76 кг. Сега тежи 85 кг. и вече се побира в дрехи размер M. „Чувствам се по съвсем различен начин.

Преди можех да си намеря дрехи само в интернет, а от къщи излизах, само за да отида до мама, където, както и у дома, само лежах на дивана. И до този момент не мога да повярвам, че жената, която виждам в огледалото, всъщност съм аз”, признава британката.

Единственото нещо, което й пречи да се гордее с резултатите си, са 6-те килограма кожа, останала след отслабването. Операцията по отстраняването й струва 20 000 паунда, като в цената не влиза задължителната застраховка.

Стеф се нуждае и от операция на гърдите и ръцете.

„Искам отново да ходя на срещи и да не се налага да обяснявам, че под дрехите си имам прекалено много излишна кожа”, добавя тя. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft