Фритата с картофи, шунка и сирене Чедър

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Фритата с картофи, шунка и сирене Чедър
Фритата с картофи, шунка и сирене Чедър
admin
Добавена от: admin
6503
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 средно големи картофа, обелени и нарязани на кубчета
зехтин
сол и черен пипер
чесън на прах
1 чаша шунка, нарязана на кубчета
4 яйца
4 с.л. сметана (пълномаслено прясно мляко)
1/2 чаша (или повече) настъргано сирене чедър

Загрейте фурната на 220 градуса. Запържете нарязаните картофи с малко зехтин. Подправете със сол, черен пипер и чесън. Щом картофите са почти готови, прибавете шунката и задушете с картофите. Разбийте яйцата със сметаната (млякото) и добавете към тигана. Поръсете отгоре със сиренето и поставете във фурната за около 15 минути. Извадете, нарежете и поднесете с прясна салата!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft