Фъстъчени бисквити с карамел
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            5057
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	2 бр. белтъци
	100 г кафява захар, още по-добре крокан, ситно смлян
	50 г фъстъчено масло с парченца
	150 г печени фъстъци
	щипка сол
Загрява се фурната на 160 С (вентилатор 140 С). Белтъците се разбиват със солта на много твърд сняг. Захарта (крокан) се ръси малко по малко, като се бие постоянно. Добавят се фъстъците, без люспи и нарязани на средно ситно, и фъстъченото масло, като се разбърква без да се бие. Върху хартия за печене се правят малки бисквитки. Пекат се 20-25 минути, махат се от тавата и се оставят да изстинат. Сместа е достатъчна за около 25 бисквитки.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








