Хороскопът на Василиса Володина за следващата седмица-

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскопът на Василиса Володина за следващата седмица-
6452
Хороскопът на Василиса Володина за следващата седмица-

Овен

Овенът трябва да промени негативното си отношение към роднини и приятели, ако, разбира се, съществува.

Трябва да станете по-добри към другите и към себе си, за да промените живота си, да се настроите в правилното настроение и да привлечете късмет.

Също така ще бъде доста спокоен период на работа и в бизнеса, но не позволявайте на това спокойствие да приспива вашата бдителност, тъй като могат да възникнат някои скрити процеси - както благоприятни, така и не толкова. Трябва да погледнете и в двете посоки.

Телец

Телците трябва да направят физическа промяна, ако искат. Ще бъде полезно радикално да промените изображението.

Това ще увеличи чара на Телеца, което ще им даде огромно предимство в любовната сфера.

Много самотни хора от този знак могат да станат по-популярни сред противоположния пол. Това трябва да се отплати и във финансовия сектор. Телецът трябва само да следва законите на Вселената, което няма да позволи на другите да ги контролират. От 10 до 16 януари е необходимо да се стремим към самодостатъчност.

Близнаци

Близнаците трябва да следват своите зодиакални принципи на живот, за да не попаднат в локва. Тази седмица ще трябва да бъдат взети важни решения, но най-добре е да не се бавите.

Тези хора очакват трудни дилеми, така че понякога мощната им интуиция ще им служи добре.

По-добре временно да отложите решаването на любовни въпроси, като се съсредоточите върху работата и бизнеса. В края на седмицата можете да отидете на срещи или да се посветите на семейството си, на половинката си. Комуникацията в социалните мрежи също ще бъде полезна.

Рак

Ракът започва период, когато всички неприятности и проблеми могат да бъдат изоставени. В средата на седмицата много проблеми ще се решат от само себе си, интуицията ще се засили и ще се появи нова мотивация. Раците ще станат по-продуктивни, особено в творческата област. Това ще бъде изключително успешна седмица за нови начала, пътувания, бизнес пътувания доколкото е възможно заради пандемията на коронавирус. Няма нужда да бързате - трябва да внимавате във всичко.

Лъв

Лъвовете трябва да се научат как да се защитават от енергийни вампири. Ако искат да бъдат по-успешни и да запазят късмета си, ще трябва да се отнасят сериозно към средата си. Звездите и планетите ще помогнат на Лъв да идентифицира токсични хора. Може би представителите на този знак ще успеят да разберат нещо не особено приятно за своите приятели и познати.

Най-продуктивните дни от седмицата са четвъртък и петък. Най-опасният и непредвидим ден е понеделник.

Лъвовете трябва да бъдат внимателни през този ден, особено тези, които работят с хора.

Дева

Девите трябва да започнат да търсят нови цели, житейски задачи и своята съдба тази седмица. Във финансовия сектор в четвъртък ще започне много благоприятно време, за да можете да пазарувате. Планираните и непланирани покупки ще донесат радост. В любовната сфера на самотните Деви има много интересни обрати.

Везни

Най-трудните дни от седмицата за Везните ще бъдат понеделник и вторник. В периода от 10 до 16 януари не забравяйте за почивката. Не се претоварвайте, защото това може да доведе Везните до големи здравословни проблеми и намалена производителност.

Скорпион

Тази седмица е много благоприятна за финансова дейност, работа и бизнес. Скорпионите могат да бъдат посетени от нови гениални идеи. Мощната и хармонична енергия на нощните светила подсказва, че духовните практики и медитацията ще бъдат полезни. Успехът ще дойде при онези Скорпиони, които са в хармония със себе си. Сега е по-добре да не слушате съветите на  другите, особено ако са твърде натрапчиви. Голям късмет очаква тези, които не надценяват възможностите си.

Стрелец

Стрелецът може да бъде себе си. Това е чудесно време да правите това, което обичате, да общувате с хора (макар и в социалните мрежи). Търсенето на сродна душа за много представители на този знак ще бъде увенчано с успех. Плюс това, тази седмица Стрелецът ще има изострено шесто чувство, подхранвано от Уран. Това означава, че много спонтанни решения ще се окажат правилни.

Козирог

Козирозите може да се чувстват като в задънена улица. Не се притеснявайте и бийте алармата, защото винаги има начини да промените живота си, дори когато не сте сигурни какво да правите по-нататък. Козирозите трябва да се обърнат за помощ към своята мъдрост и сила на духа. Нощните светлини ще помогнат на тези хора да не губят вяра в себе си. В отношенията с близки и роднини представителите на този знак трябва да проявяват повече грижа. Не можете да оставите най-скъпите хора на произвола на съдбата. Те ще се радват да почувстват внимание и любов.

Водолей

Водолеите трябва да правят всичко сами, особено на работа. Най-добре е да не молите никого за помощ, тъй като наоколо може да има много токсични хора. Това важи за всеки, който работи в голям екип или комуникира директно с клиенти.

Звездите и планетите съветват Водолеите да не носят вкъщи негатива, получен на работа. Това е изпълнено със сериозни конфликти.

Риби

Рибите трябва да се съсредоточат върху любовната сфера на живота. Периодът от 10 до 16 януари е идеален за запознанства и търсене на сродна душа, макар и виртуална. Малко увереност и инициативност няма да навредят. Нямате търпение за времето край морето, особено ако въпросът е за щастието. Трябва да отидеш да го срещнеш. В работата и бизнеса е по-добре да покажете независимост и пълна отдаденост. Може би повишение, похвала от началници, напредък в кариерата.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft