Хороскоп за днес, денят на Синята Луна: ТЕЛЕЦ, неочаквани пари. СТРЕЛЕЦ, добри възможности. РИБИ, приятни изненади

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес, денят на Синята Луна: ТЕЛЕЦ, неочаквани пари. СТРЕЛЕЦ, добри възможности. РИБИ, приятни изненади
8609
Хороскоп за днес, денят на Синята Луна: ТЕЛЕЦ, неочаквани пари. СТРЕЛЕЦ, добри възможности. РИБИ, приятни изненади

Овен 

Днес звездите предупреждават Овена, че той може да няма достатъчно опит или знания, за да реши някои проблеми. Това може да се отнася както за личния живот, така и за текущите дела и отношенията с хората. Ако Овенът днес не признае невежеството си, тогава рискува да направи грешки. 

Телец 

Днес Телецът обещава да бъде успешен дори без много усилия от негова страна! Това е един от малкото дни, когато желанията на Телеца ще съвпаднат с неговите възможности. Възможно е съдбата да зарадва Телеца с приятна изненада, романтична среща или неочаквани пари. Ако Телецът е планирал голям проект или отговорен разговор, днес е моментът да осъществите плана. Мотото на деня за него трябва да бъде: "Не се страхувайте да тръгнете по пътя, страхувайте се да останете на място!"

Близнаци 

Днес за Близнаците не е подходящ ден за учене, умствена работа и планиране - те могат да допуснат твърде много грешки. Ако Близнаците все пак трябва да работят, по-добре е да не показват на никого засега плодовете на труда си. И още повече, не бива да се опитвате веднага да приложите днешните планове! Най-вероятно тези планове са твърде далеч от реалността.

Рак 

Днес Ракът практически не се нуждае от нищо, за да спечели благоволението на другите - те вече ще бъдат на негова страна. В работата, в бизнеса, в приятелството, в любовта Ракът ще бъде много търсен! Днес идеите на Рака ще изглеждат привлекателни, а думите - убедителни, за да може той да разчита на желания резултат.

Лъв 

Днес Лъв трябва да се посвети на обмислянето на най-трудните задачи и да прави планове за бъдещето - той ще го направи най-добре. Но изпълнението на проекти може да не върви толкова гладко, така че Лъв дори не бива да поема важни въпроси. Денят му дава способността да анализира, както и да изгражда сложни, гениални схеми. Благодарение на това, Лъв днес е в състояние да намери решение на всеки проблем и плановете му за бъдещето ще бъдат солидни, глобални и надеждни, като Великата китайска стена.

Дева 

Днес е денят, когато най-големият успех във всеки бизнес ще донесе на Девата сътрудничество с другите. По принцип тя може да действа самостоятелно, на свой собствен риск, но координираните действия в екипа ще й позволят да постигне целта си по-бързо и с по-добри резултати. Като цяло Девата трябва да очаква всичко най-добро днес от хората, които са наоколо!

Везни

Днес хороскопът на Везни обещава успех в бизнеса, но късметът няма да бъде "виновен" за това. Звездите даряват Везните с решителност, активност и цял набор от качества, които ще им позволят успешно да преодолеят препятствията и да поемат почти всеки бизнес. Дори много ненадеждни и объркващи проекти днес могат да бъдат на рамото на Везните. И всичко това, защото те ще знаят точно отговора на два въпроса: какво да правят и най-важното как.

Скорпион 

Днес звездите от хороскопа предупреждават Скорпиона, че между него и плановете му може да възникнат препятствия. Въпросите, които, както смяташе Скорпионът, вече са разрешени, днес могат да се превърнат в неочаквана пречка и да изискват нови усилия. Това обаче изобщо не означава, че плановете му ще се провалят. Просто днес Скорпионът ще трябва да отдели много повече време и енергия за изпълнение на каквито и да било задачи от обикновено.

Стрелец 

Ако днес Стрелецът не успее, тогава той единствено ще бъде виновен  за това. Денят му предвещава добри възможности, но Стрелецът може да не се възползва напълно от тях или дори да ги отмине.

За един продуктивен ден Стрелецът не трябва да е релаксиращ. Ключът към успеха му е вниманието в бизнеса, енергията и позитивното отношение.

Козирог 

Днес Козирогът ще бъде отличен дипломат и при желание ще може да намери общ език с всеки - с колеги, и с приятели, и с шефове, и дори с непознати. Така че ако е натрупал деликатни въпроси или претенции към някой човек, звездите го съветват да не отлага разговора за друг ден. Днес Козирогът ще може да предаде своите чувства и мисли на събеседника и има всички шансове да бъде разбран правилно.

Водолей 

Днес за Водолеите ще бъде мъчително трудно да докара някакви дела до края, но за него ще бъде още по-трудно да се справи с този бизнес: неговият хороскоп предполага разсейване и отпускане. Е, резервите на тялото не са неограничени: звездите съветват Водолеите днес да си почиват правилно, за да възстановят както физическата, така и умствената сила.

Риби 

Днес Рибите вероятно ще бъдат напълно доволни от хода на своите дела - събитията обещават да се развият така, както са планирали. Освен това не са изключени приятни изненади и подаръци на съдбата, като изключителна награда, добра покупка, познанство, комплимент или влюбен поглед. С други думи, днес Рибите едва ли ще имат причина да се оплакват от обстоятелствата, така че те са в състояние буквално да излъчват позитив, щедро споделяйки доброто си настроение с всички, които са с тях.

 

 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft