Хороскоп за днес 2 март-РИБИ Много добър шанс, СТРЕЛЕЦ Забравете за нервността

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес 2 март-РИБИ Много добър шанс, СТРЕЛЕЦ Забравете за нервността
8538
Хороскоп за днес 2 март-РИБИ Много добър шанс, СТРЕЛЕЦ Забравете за нервността

ОВЕН

Проявете активност

Днес трябва да бъдете внимателни към своите реакции при контактите си с околните и да се освобождавате от негативните емоции. Необходимостта от активност при осъществяване на целите в настоящите условия е подчертана за Овните, но не по-малко важно е предупреждението да се пазите от ударите на вашите противници и да не влизате в ненужни кавги.Денят безусловно ви носи делова сполука и финансови печалби.

ТЕЛЕЦ

Неизразителна стабилност

Проявената ви активност, решителност и смелост сега ще създава предпоставки за развитие и напредък. Факторите характеризиращи вашата стабилност не са особено изразителни през този ден, а чрез острота и противоречия, мнозина са готови да си създадат допълнителни проблеми. Внимавайте! Не нарушавайте хармонията във взаимоотношенията с околните, защото трудно ще я възстановите

БЛИЗНАЦИ

Неуютен ден

Проявявайте активност във всичко, което ви интересува и ще откриете правилните решения, стига да сте спокойни и овладени.  Напрежението при Близнаците ще е засилено през този ден.

В едни случаи този факт се свързва със служебните отговорности, за други засяга взаимоотношенията с партньори и колеги, а при трета част от родените в знака определено има отношение към здравословното състояние.

РАК

Избягвайте противоречията

Днес проявявайте активност във всичко. Пасивните хора могат да се изложат на различни опасности или пък да станат мнителни и подозрителни. Здравословната недостатъчност може да се окаже проблем, който би повлиял негативно върх деловата ви реализация. Ако кондицията ви е добра, такъв  проблем явно няма да възникне, а до успех ще достигнете след настойчиви усилия. Бъдете предпазливи и не влизайте в противоречия.          

ЛЪВ

Владейте се

Ще постигнете промяната, която желаете, ако сте по-напористи и отхвърляте последователно задачите си. Лъвовете непрекъснато влизат в противоречия с хора от заобикалящите ги, което в много случаи ще ви доведе до кавги. Ситуацията няма да навреди на постиженията ви, нито е в състояние да намали ползите ви, но със сигурност ще се отрази негативно върху самочувствието и настроението ви.      

ДЕВА

Не достигайте до кавги

Днес по-добре контролирате емоциите, страстите и желанията си, и се възползвайте от обстоятелствата, за да поправите допуснати грешки и възстановите прекъснати отношения. Вероятно Девите ще имат  основателно право да недоволстват от нещо във взаимоотношенията си с околните, но за момента е по-добре да премълчите или да намерите такъв начин да подскажете за състоянието си, че да не прозвучи като покана за кавга.

ВЕЗНИ

Внимавайте и по-спокойно

Работа, която изисква бързото й приключване или друга заетост ще се отразят положително на духа и активността ви. Целите на Везните не са по-различни от друг път, когато деловите им задачи са се движели значително по-ефективно, а и по-лесно,но за момента ситуацията е такава,че ви изправя пред изпитания. Нервите са силни и често в опитите си за изясняване, достигате да тежки и ненужни кавги.

СКОРПИОН

Кавгите са противопоказни

Заинтересовани сте от нечие внимание, за това ще удвоите силите си, и без да се суетите, ще работите върху изпълнение на замислите си. Освен Везните, по-спокойни и по-уверени в себе си следва да са и Скорпионите. Възникват негативни влияния, които ще оформят тежка ситуация за кавги. Става дума за дома или за професионалната среда. Не се поддавайте на това въздействие, защото резултатите от конфликта ще са тежки.

СТРЕЛЕЦ

Забравете за нервността

Отхвърляйки професионални и служебни задачи, ще работите за стабилизиране на позициите си и мотивирани ще търсите и занапред най-доброто за себе си. Днес Везни, Скорпиони и Стрелци са почти на един хал. Всички притежават добър, но недостатъчен шанс, което на практика ви блокира. И за вас ще е пагубна нервността. Поддържате я почти несъзнателно, но сте готови във всеки следващ момент да я превърнете в разрушителна сила.

КОЗИРОГ

Устремете се към хармонията

За много от вас денят ще премине в работа с финанси и произтичащите от тях отношения. Определено може да се каже, че ситуацията при Козирозите се измества с една стъпка към положителни влияния, които ще са ефективни и формиращи само ако им помогнете да се разгърнат. С други думи – не на кавги, защото ще прераснат в сблъсъци. Надеждни и успешни ще са срещите ви.

ВОДОЛЕЙ

Ограничете недоволството си

абързани ще усвоявате в движение нова информация от професионален, правен или друг характер. Водолеите разполагат с чудесни възможности за добри материални постижения, но наличието на недоволство ще тласне мнозина от зодията към кавги. Направите ли тази крачка ще се наложи да се простите с шанса за придобивки и постижения, защото ще последват тежки и сериозни неприятности.

РИБИ

Много добър шанс

Започнете деня си с нещата, които замисляте и работете активно по реализацията им. Вторник ясно казва, че представителите на Риби разполагат със силен късмет за парични печалби и за реализация на материални блага. Видима е предварителната нагласа на някои от зодията да действат нечестно. Не е за препоръчване да опитвате, защото днес късметът е на ваша страна.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft