Хороскоп за утре 11 юли-ВОДОЛЕЙ Придобивки,ТЕЛЕЦ Време за ваканция, ЛЪВ Успехи

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 11 юли-ВОДОЛЕЙ Придобивки,ТЕЛЕЦ Време за ваканция, ЛЪВ Успехи
12364
Хороскоп за утре 11 юли-ВОДОЛЕЙ Придобивки,ТЕЛЕЦ Време за ваканция, ЛЪВ Успехи

ОВЕН
Овладейте нервите

Пестете енергията си и не се захващайте с нови дела. Денят е изключително подходящ за всякакви начинания.

Всичко, започнато сега ще бъде успешно, за това бъдете инициативни и се възползвайте от добрата енергетика. Първото и много важно нещо, с което следва да се справят Овните, и то още в началото на деня, е овладяването на емоционалността. Имате шанс да го сторите и да упражните контрол над себе си. Събота е доста хубава от гледна точка на личен късмет и шанс за реализация.

ТЕЛЕЦ
Време за ваканция

Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Новите начинания през днешния ден ще ви се отдават с лекота, за това бъдете активни и действайте. Напрегнат и уморителен ден, но за мобилизираните от знака предоставя възможности за успех. Преобладаващата част от Телците са дълбоко наранени душевно и трудно се концентрират, както и трудно крият емоционалното си състояние. 

БЛИЗНАЦИ
Конфликти

Ще се вълнувате повече от присъствието на човек, който не крие чувствата си към вас. Хармоничен ден, през който е добре да насочите активността си към осъществяване на нови идеи, проекти и начинания в подкрепа на повече хора. Принципното значение на събота се отнася към успехи в деловата сфера, които носят парични печалби от сделки. Тук обаче следва да сте внимателни при подписването на документи. На фона на това общо значение е видно, че една не малка група от представителите на зодията са подложени на силни вътрешни противоречия.

РАК
Нужен е компромис

Жаждата ви за пътешествия ще ви постави в условия да избирате между две възможности. Заловете се с изпълнението на задачите, които планирате от дълго време, и за които сте добре подготвени. Новини, успешни партньорски взаимодействия, преговори или пореден делови ангажимент в начална фаза - най-вероятно с партньорско участие, чието разгръщане ще постигнете чрез разбирателство или на база компромис. Така изглежда събота за мнозина от Раците, освен че предоставя достатъчно яснота за началото на забележителен делови подем.

ЛЪВ
Успехи

Предстоят ви задължения, които едва ли ще са ви по сърце. Анализирайте случващото ви се сега и не пренебрегвайте ничии съвети, дори и на непознати хора. Успехът на Лъвовете през този ден ще е неоспорим. При осъществяване на професионалните задачи всичко ще се движи гладко и безпроблемно. Относно плановете за реализация в ново направление следва да сте готови за промени, които биха могли да настъпят и в последния момент.

ДЕВА
Пазете се от грешки

Дори да са възможни несполучливи професионални контакти днес, не се отказвайте. Започнете новите си проекти днес, с работата си ще постигнете добри резултати, които ще ви радват сега и в бъдеще. Събота разкрива добри възможности за Девите, но употребата на определението успех следва да се приема относително. В случая най-често става въпрос за нестабилност и колебания, които не е изключено да ви превърнат в жертви на временни настроения. При мнозина това ще се отрази върху преценките и решенията.

ВЕЗНИ
Гоните целта

Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Случващото се покрай вас днес ще насърчи активността ви и въздейства благоприятно на всичко, което предприемате сега. Бързи действия, нарастващи възможности за лична изява и шанс за разгръщане в деловите сфери под формата на продуктивни контакти и конкретна практическа заетост. Тази характеристика на събота веднага го определя като силно раздвижена. 

СКОРПИОН
Активна изява

Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Ще разширявате познанията си в интересуващата ви сфера, което може да ви отнеме време, но няма да похабите труда си. Днес повечето от представителите на зодията ще извоюват своя успех с не малко усилия, но пък всички активни Скорпиони ще останат удовлетворени от постиженията си. Това определение се отнася предимно до деловите отговорности, преговорите, финансовите цели и личните стремежи за стабилизация.

СТРЕЛЕЦ
Трудности с партньори

За да се избавите от неудовлетворението, което изпитвате напоследък, се захванете сериозно с работата си. Важността на делата ви изисква взискателност не само към хората от обкръжението ви, но и към себе си. Денят е благодатен за Стрелците, а ситуацията, в която се намират повечето от зодията, е нова. Принципната посока за изразността ви е положителна, но не е изключено част от вас да се окажат блокирани поради невъзможност да владеят емоциите си.

КОЗИРОГ
Врагът дебне

Израстването в кариерата и бизнеса изискват да сте поне на нивото на конкуренцията. Използвайте опита си, за да ускорите работата си върху новите проекти, които стартирате днес. В момента за Козирозите се откриват нови възможности и онези от вас, които са склонни да приемат осъществяването на ново партньорство, разполагат с шанса да го реализират. Задължително е обаче да обмислите начините, по които ще действате, и да се съобразите с някои допълнителни условия, които ще ви наложи реалната ситуация.

ВОДОЛЕЙ
Придобивки

Променете отношението си към случващото се и живейте с положителна нагласа, за да получите удовлетворение от работата си. Със смели решителни действия ще пристъпите към работата си върху задачите и промените, които предвиждате сега. Събота ще е напрегната за голяма част от Водолеите, но е характерен и с придобивки, успешно справяне с деловите задължения и разгръщане за бъдеща реализация. Това са линиите на развитие през този ден за представителите на знака. 

РИБИ
Тъгувате

Днес много зависи от способността ви да се приспособявате. Служебните проекти, върху които работите, ще оказват влияние върху обществената нагласа и социалния ви живот. Доброто настроение ще липсва за Рибите през този ден. Причините често са домашни, но за някои се очертават и проблеми с деловите партньори, тези от бизнеса или от административно ниво. Сега е много важно да съсредоточите вниманието си върху акуратните взаимоотношения. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft