Хороскоп за утре 21 февруари-РИБИ Силен шанс, ОВЕН Шанс за сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 21 февруари-РИБИ Силен шанс, ОВЕН Шанс за сполука
11339
Хороскоп за утре 21 февруари-РИБИ Силен шанс, ОВЕН Шанс за сполука

Петък орпеделено е ден, на който може да се доверите, че ви е подготвил успех. Развитието ви е видимо дори с просто око, а това ви залива с необходимото самочувствие.

Бъдете верни на себе си и се борете за това, което искате.

ОВЕН
Шанс за сполука

Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Деловите ангажименти през този петък, ще ви тласнат напред, към силен шанс за сполука и добра обществена реализация. През днешния ден нараства решителността, настъпва мощен изблик на енергия и това позволява да се извършват действия, за които преди ви е липсвала увереност и смелост. Не подценявайте противниците си. 

ТЕЛЕЦ
Напредък

Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Въпреки някой кратки неуспехи, денят като цяло е подходящ за постигане на желаните резултати. През днешния ден на реформи, реорганизации и всичко ново, което е за доброто на повече хора, работете смело и находчиво върху важните си дела. Ще имате успех в търговската и предприемаческа дейност, в рисковани предприятия и сделки.

БЛИЗНАЦИ
Силен шанс

Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. Петък е един от успешните дни за представителите на зодия Близнаци. Шансът за постигане на добри финансови резултати, никък не е далеч. Енергетиката на деня толерира самостоятелните и колективни начинания, а взетите решения в професионален и личен план ще ви помогнат да постигате целите си. Отнасяйте се спокойно към очакванията на другите към вас.

РАК
Делова реализация

Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Деловите ви ангажименти, ще отворят някой нови врати пред вас, които със сигурност ще ви тласнатнапред в деловия сектор. Денят ви зарежда с енергия, решителност и смелост. Подходящ е за устройство на ново работно място и за кариерни подвизи. Ако сте разумни и се възползвате от дадености ще постигнете печалби. 

ЛЪВ
Не се ядосвайте

Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Петък може да бъде малко напрегнат за представителите на зодия Лъв. Това обаче не бива да ви отчайва, ами да ви стимулира да поемете нещава в ръце. Целенасочени и смели в начинанията си, ще следвате мечтите си. Денят е подходящ за срещи, бизнес, сделки и масови мероприятия. Всичко това ще мобилизира силите ви, от което ще последват финансови придобивки.

ДЕВА
Напредвате

Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. За представтелите на зодия Дева, този петък може да се характеризира като един от най-успешните дни през седмицата. Напредвате неуморимо, и това ви кара да се чувствате добре. Възползвайте се от благоприятното развитие на нещата около вас и следвайте порива си. Нова информация ще ви мобилизира да разкриете повече от талантите и качествата си, и ще улесни предстоящите ви срещи.

ВЕЗНИ
Изразен късмет

Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Петък е един от изпълнените с късмет дни, за представителите на Везни. Това ще ви стимулира да действате открито и да говорите без заобикалки. Развитията през днешния ден ще ви предложат повече възможности и неща, от които се нуждаете, за да стартирате смелите си и добре обмислени начинания, така щото да ги приключите в срок.

СКОРПИОН
Финансов успех

Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Доста добра и сериозна финансова реализация се очертава за представителите на зодия Скорпион. Ден за храброст и безстрашие, време за рекорди и подвизи, на реформи и тържество на всичко ново, на упорство при достигане на целите. Щом делата ви са продиктувани от добри намерения, няма съмнение, че положителната промяна ще се отрази и на обкръжението ви.

СТРЕЛЕЦ
Не се поддавайте на провокации

Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Петък може да се определи, като успешен за Стрелците, но това може да е нож с две остриета. Ще се опитат да ви извадят извън кожата ви, и да провокират най-лошите ви черти. Поддържайте духа си висок, ще имате енергия за изпълнението на текущите ви и нови задачи, и ще се поздравите с печалби. Самочувствието също ще нарасне, но не се възгордявайте. 

КОЗИРОГ
Напрегнат ден

Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Козирозите ще трябва да се броят за успеха през днешния ден. Ще ви изнервят до краен предел, което може да ви изиграе лоша шега.. През днешния активен и творчески ден, с подходящите думи, съвет или конкретна проява насърчете околните в делата им. 

ВОДОЛЕЙ
Обществено признание

С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Представителите на зодия Водолей, ще се насладят на един доста динамичен и успешен ден. С увереност и смели действия работете в подкрепа на идеите, интересите и удоволствията си, като отделите нужното време за изпълнение на неотложни си и нови задачи. Бъдете концентрирани и не допускайте елементарни грешки, които да повлияят на успеха ви.

Хороскоп за утре РИБИ 
Силен шанс

Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Шансът за сполука и добра делова реализация, е застанал на прага на днешния ден за Рибите. Насочете вниманието си към осъществяване на търговските ви, предприемачески и бизнес – дела, както и към всички останали, касаещи бъдещето на повече хора. Проявете смелост при взимане на решения, без да се впускате в рисковани начинания.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft