Хороскоп за утре 26 февруари-СКОРПИОН Делова сполука, ДЕВА Придобивки, РАК Успех чрез активност

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 26 февруари-СКОРПИОН Делова сполука, ДЕВА Придобивки, РАК Успех чрез активност
11185
Хороскоп за утре 26 февруари-СКОРПИОН Делова сполука, ДЕВА Придобивки, РАК Успех чрез активност

Сряда е доста заета и активна. Денят е наситен с разнообразни ангажименти, от които не можете да се измъкнете на този етап.

Сега е времето да се пуснете по течението и да не се съпротивлявайте. Колкото по-малко се борите, толкова по-лесно ще се справите със ситуацията.

ОВЕН
Укрепете се психически

В забързано темпо ще минава деня ви. През днешния ден хората са предразположени към конфликти, за това бъдете избирателни в общуването си и не говорете напразно. Сряда ви носи силен късмет и предоставя добри условия за реализация на професионални ангажименти и други цели. В психически план обаче почти всички от зодията са твърде нестабилни. За да успеете в намеренията си първо трябва да възстановите вътрешното си равновесие.

ТЕЛЕЦ
Ще ви атакуват с лъжи

Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Енергетиката на деня провокира към празни приказки и конфликти с околните по незначителни поводи. Личните позиции на Телците в сряда са стабилни и непоклатими. Психическото ви равновесие също е крепко,и ако не се поддавате на външни провокации, подхвърлящи невярна, и задължително негативно информация, ще реализирате целите си. 

БЛИЗНАЦИ
Решаване на проблеми

Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Работете върху текущите си задачи, и ако планирате нови дела, непременно ги свършете, без да губите време в празни приказки и суета. Близнаците разполагат с добро предимство за разрешаване на проблеми и за отстраняване на противоречия, но преобладаващото мнозинство от родините в зодията са твърде нервни, а мнозина отхвърлят и съветите, които интуицията им „препоръчва” сега. 

РАК
Успех чрез активност

Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Днес внимавайте в общуването, щадете нервите и психиката си. Хубавите възможности на Раците са факт през този ден, а за да се възползвате от тях следва да се мобилизирате и да разчитате единствено на себе си. Проявете активност по делата си. Не търсете административна подкрепа, защото ще останете измамени. Разчитайте на близките си приятели.

ЛЪВ
Не спорете с администратори

Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Живейте спокойно и освободени от вътрешни страхове. В рамките на задължителната делова реализация, сряда е прилична и няма да ви изненада с негативи. При мнозина ще има ядове, не толкова че създават проблеми за реализация на целите ви, колкото поради вътрешния ви дисбаланс. Не влизайте в разправии с администратори. Ще загубите!

ДЕВА
Придобивки

Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Проявете скромност, дори и да имате причини да се похвалите. Сряда ще изненада приятно доста от представителите на Дева. Сюрпризът се свързва с неочаквана подкрепа от някого при разрешаване на въпрос от делово или финансово естество. По принцип обаче, сряда е особено благоприятна за придобивки. В обществените среди избягвайте кавгите.

ВЕЗНИ
Владейте се качествено

Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. С въздържание и ненамеса може да се противопоставите на злобата и духовната нищета. Видимо е, че тенденцията предизвикваща проблеми при Везните, продължава да действа с нестихваща сила, а при някои тежестите се увеличават многократно. Сряда ще е доста неприятната и изпълнена с противоречия. Владейте се!

СКОРПИОН
Делова сполука

Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Сътрудничеството ви с подходящите хора ще благоприятства работата ви в професионален или в личен план. Във физически и емоционален план, за мнозина от Скорпионите трудно може  да се каже, че се чувстват добре. Деловият ви ден обаче ще е положителен не само като конкретна реализация на професионалните задачи, но и като разкриваща се нова или допълнителна възможност за просперитет.

СТРЕЛЕЦ
Не достигайте до конфликти

Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Направеното с любов, вложеното старание, труд и предприемачески дух днес ще ви носят удовлетворение. Досетливи и с изразителен късмет, Стрелците ще организират перфектно деня си, за да осъществят целите и намеренията си. Добра реализация ви предстои чрез партньорство. Всички, които се опитат неправомерно да налагат желанията си, ще сгрешат. 

КОЗИРОГ
Внимавайте! Денят е труден

Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. С работа, постоянство и воля днес постигате целите си. През този ден Козирозите трябва да са много внимателни. Сряда не е от положителните дни колкото и да ви струва, че разполагате с предимство. Денят ясно подчертава емоционалната ви нестабилност,трудностите в контактите и проблемите, които може да очаквате от началниците си.

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте конфликтите

Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Прогнозите ви се потвърждават и улесняват работата ви. Ако добре владеете емоционалното си напрежение, което днес никак не малко, шансът ви за успех се увеличава. Най-важни са взаимоотношенията с околните, защото положителните ви възможности ще се оформят именно върху тях. Не влизайте в конфликти. Ще последва дар от високо.

РИБИ
Успех, но здравословна нестабилност

Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Забързано ще преминете през деня, въпреки, че умората и стреса са крайно неприемливи сега за вас. Рибите разполагат със силен шанс за парични придобивки и за удовлетворителна реализация на деловите си цели и задачи. Ще постигнете очакваните успехи, но въпреки деловия и социалния успех, сряда ще е напрегната, а за някои и неприятна, защото са характерни здравословни проблеми.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft