Хороскоп за утре, 28 февруари: ОВЕН - материална сполука; БЛИЗНАЦИ - голям успех; ДЕВА - владейте се!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 28 февруари: ОВЕН - материална сполука; БЛИЗНАЦИ - голям успех; ДЕВА - владейте се!
21831
Хороскоп за утре, 28 февруари: ОВЕН - материална сполука; БЛИЗНАЦИ - голям успех; ДЕВА - владейте се!

Хубава и емоционално заредена неделя. Ще имате шанс да се подготвите отлично, за деловия период, който идва.

Не прекалявайте с нищо в ежедневието си, за да не направите нещо, заради което после да съжалявате.

ОВЕН 

Материална сполука

            Доверието, което сте изградили сред другите ще направи денят ви по-добър и успешен. Тясното делово партньорство в съюз с някого ще предостави чудесни възможности на Овните за реализиране на материалните им цели. Неделя е благодатна за делова активност и ще ви зарадва с добри финансови постъпления. Повишете вниманието си и се пазете от нелепи инциденти.

ТЕЛЕЦ 

Делови и финансови постижения

            Бъдете внимателни днес. Вероятността умишлено да ви заблудят е много голяма. Добър ден, ясно подчертаващ завишените възможности на Телците за реализация на материални цели и за финансови постижения. Неприятен факт е, че в сферите на вашата изява напрежението ще е значително и ще предизвика у мнозина огромно нервно натоварване и мощен гняв.

БЛИЗНАЦИ 

Успех

            Ще се вдъхновите от свое постижение и ще се амбицирате да продължите напред. Близнаците ще реализират целите си без напрежение и без остатък  през този ден, а някои от зодията ще осъществят с голям успех важни ангажименти в обществените среди.Част от родените в знака ще действат чрез измами във взаимоотношенията с партньори от бизнеса.

РАК

Спокоен ден

            Ще се радвате на засилен интерес от страна на обкръжението си. Този ден ще е доста силен за онези Раци, които ще действат за реализацията на значителни цели. Сигурно е, че подобни ангажименти ще имат малцина. За останалата част от родените в зодията неделя преминава спокойно и дори лениво. Не нарушавайте добрите взаимоотношения.

ЛЪВ 

Не допускайте кавги

           Много детайли на другите ще убягват, но това ще ви носи предимство и ще вземате правилни решения. Неделя гарантира успехи в материалната сфера или другаде на онези Лъвове, които ще действат активно и няма да демонстрират агресивно поведение към обкръжението си. Внимавайте да не възникнат кавги, защото отношенията бързо ще се изострят и едва ли ще ги овладеете навреме.

ДЕВА 

Владейте се!

            Предпочитате да прекарате този ден сред семейството си като обърнете специално внимание на по-малките членове. Неделя по принцип ще е напрегната за Девите, защото отношенията на мнозина от зодията в обществените и деловите среди ще са достатъчно напрегнати. Силно препоръчително е да не се държите конфликтно, защото може да избухнат остри кавги, чиито финал е непредсказуем.

ВЕЗНИ 

Действайте правомерно

            Мислите ви са насочени предимно в дейността, която упражнявате. Основната цел за успеха на Везните в неделя следва да е поддържането на оптимални отношения с околните. Липсват ли такива, провалът на деня е неспираем. Очертават се ситуации, които подчертават, че във взаимоотношенията нахлуват нечестност и измами, а те провалят успеха.

СКОРПИОН

Не влизайте в кавги!

            С помощта на влиятелна личност или административна инстанция ще съумеете да разрешите отдавна тежащ ви проблем. Повишената активност през този ден предоставя силен шанс за реализиране на целите, които за преобладаващата част от Скорпионите са материални. За една по-малка група те са любовни. На някои ще се наложи да пътуват за осъществяване на намисленото. Избягвайте кавгите!

СТРЕЛЕЦ 

Доста благоприятен ден

            Мобилизирани сте и ще можете да покажете итинските си способности. Пътуващите от зодията и онези, чието активно присъствие в обществените среди е факт, ще постигнат чудесни резултати в материалната сфера. Неделя е начало на силен едномесечен период, който ще ви радва с успехи в личен план, за осъществяване на делови цели и такива в обществото.

КОЗИРОГ

Укрепете партньорството

            Въпроси от различно естество ще занимават представителите на знака, сред които по-важни са служебните, по бизнес и в подкрепа на здравето ви. По различни причини напрежението у Козирозите е доста повишено и трудно се владеят. Агресивният стил на поведение лесно може да вземе връх и да превърне деня ви в низ от остри противоречия, достигащи в много случаи до скандали. Запазете  взаимоотношенията на надеждно ниво.

ВОДОЛЕЙ 

Избягвайте споровете!

            Ще се посветите на задача, която обмисляте от дълго време. Усърдието ви е гаранция за успех, каквото и да ви струва то. През този ден действа една негативна звездна тенденция, която поражда силно напрежение у мнозина от Водолеите, а при провеждане на контакти в обществото, последната може да предизвика остри спорове и конфликти. Избягвайте дебатите, които биха породили противоречия.

РИБИ 

Напрежение с делови партньор

            Задълженията ви днес няма да ви натоварват, напротив. Имате желание и амбиция да се впуснете в сфера, нова за вас. Неделя не може да се определи като неприятен ден. За голяма част от Рибите ще се окаже такава поради яркото раздразнение, което ще предизвика у вас делови партньор или съдружник. Ще провали несъзнателно осъществяването на делова сделка или нова професионална идея.

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft