Хороскоп за утре, 6 юни-РАК Положителна промяна, СТРЕЛЕЦ Успех и нерви

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 6 юни-РАК Положителна промяна, СТРЕЛЕЦ Успех и нерви
11347
Хороскоп за утре, 6 юни-РАК Положителна промяна, СТРЕЛЕЦ Успех и нерви


Четвъртък е ден, през който трябва да запазите концентрацията си. Контролирайте емоциите си и не позволявайте да ви извадят от равновесие.

Възможно е да има лек конфликт на интереси, който ще трябва да преодолеете по един или друг начин. 

ОВЕН
Владейте се
На делова среща ще обсъждате предстоящи начинания, включващи и чуждестранно участие. Днес може да се чувствате раздразнителни, да ви измъчват тревожни предчувствия и фобии. В професионален и във всеки друг план следвайте идеите и целите си, но не се претоварвайте в нищо. Повишената нервност и липсата на опити за ограничаване на агресивността ще блокират възможностите ви за реализиране.

ТЕЛЕЦ 
Сблъсък на интереси
Нещо, което не сте очаквали, че може да се случи ще ви изненада приятно днес. Старайте се да потиснете гордостта си и бъдете внимателни за заблуди и измами. Това е ден за придобиване на благодат, смирение и прошка. При Телците количеството агресивност ни и по-малко от валидното за предния знак, което в случая не може да гарантира сполука поради остър сблъсък на интереси, но при добра и правилна преценка на обстоятелствата, имате шанс за успех. 

БЛИЗНАЦИ
Ориентирайте се към партньорство
Приключвайки навреме работен проект или поети ангажименти ще повишат доверието във вас и от това ще последват интересни предложения. Днес е важно да се опазите от мрачни мисли и притеснения, предстоящите дни ще ви изпълнят с по-добри очаквания и реализации, от които ще останете доволни. Четвъртък по никакъв повод не бива да изразявате недоволството си от някого или нещо. 
 
РАК
Положителна промяна
Финансови и други интереси ще поставят някои от вас в условия да избирате между повече от една възможност. През днешния труден ден е препоръчително да ограничите контактите си и размишлявате върху нещата, които възпрепятстват работата ви и пречат на добрите взаимоотношения с близките ви. Занимавайки се с всичко, което е важно за вас, бъдете активни и ще успеете. 

ЛЪВ
Стабилизиране на позициите
Успешното приключване на доста ангажираща задача, по която работите от доста време ви осигурява необходимите ви средства. Решенията ви през днешния ден ще определят посоката ви на активност и помогнат да се освободите от притесненията си. Научна работа, духовни търсения и активно усвояване на космическата енергия, така може накратко да се опише деня ви. 

ДЕВА 
Силни нерви
Работата ви спори. Делови ангажименти ще са в центъра на вниманието ви. Следвайте програмата си през днешния ден, без да се поддавате на внушения, емоции, рискове и странности. Решаване на семеен или личен въпрос ще ви потопи в размишления за мястото ви сред онези, от които зависите в професионален или в друг, интересуващ ви план. Четвъртък се оказва напрегнат за Девите, а за ангажираните с бизнес ще е много нервен и изпълнен със сблъсъци и несгоди. 

ВЕЗНИ
Бъдете настойчиви
Ще овладеете напиращите у вас емоции, подтикващи ви към агресия и разумно ще следвате хода на събитията. Денят е труден за всички, възможни са непредвидени развития, които ще внесат напрежение и объркване при взимане на решения. Интелектуални занимания, семейни и професионални задачи ще повишат активността ви, но така разпределете ролите, за да облекчите своята. 

СКОРПИОН
Тежък ден
Не се притеснявайте излишно от нищо. Силни сте и можете да се справите с всяка ситуация, стига да не загубите присъствие на духа си. Добре е през днешния ден да ограничите общуването,  да контролирате мислите си и да простите обидите на онези, които са ви пренебрегнали или обидили.  Чувствителността ви ще благоприятства умствените ви и духовни търсения днес. 

СТРЕЛЕЦ
Успех и нерви
Ще се заемете с повишаване на квалификацията си, в търсене на по-благоприятни перспективи за бъдещето си. Днес е противопоказно да проявявате гордост – наказанието за нея ще последва незабавно. Интуицията ви е силна и ви помага да се ориентирате в сложна ситуация, въпреки, че не пристъпвате към нищо, преди да сте го обмислили детайлно. Безспорно успешен за делова реализация на Стрелците, четвъртък ще бъде и доста напрегнат за вас.

КОЗИРОГ
Разбирателството ще ви е потребно
Служебни ангажименти ще изострят вниманието ви върху поредния проблем, който ще го решите, но с известна доза неохота. През днешния ден останете по-предпазливи и много внимателни към всичко, което планирате, та дори това да ви струва повече нерви и умора. Острият тон и липсата на дружелюбност в отношенията ви към другите едва ли са предимствен тон, който ще ви позволи да се ползвате от нечия помощ при реализацията на целите приз този ден, а такава нужда ще се яви при мнозина. 

ВОДОЛЕЙ
Успех
Този ден се характеризира с промени в личен план. Днес отложете новите начинания, не подписвайте важни документи и отклонете делови срещи, за които не сте подготвени. Размишлявайки върху събитията в живота ви, овладейте емоциите, ако се появят такива, и се погрижете за обстановката около себе си.  Водолеите разполагат с много добри възможности за реализиране на планираното във четвъртък, а единственото което ви е необходимо, са хармоничните взаимоотношения. 

РИБИ
Делови ууспех
Професионалната ви работа ще ви носи добро самочувствие. Отлично представяне пред хора, оценяващи уменията и знанията ви. Освободете се от дразнителите си и потърсете тихо място за размисъл, в случай, че се почувствате отегчени, уморени или депресирани. Изострената ви чувствителност и възприемчивост ви помагат да отгатвате намеренията и на околните, в случай, че ви интересува мнението или друг щрих от бита им. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft