Хороскоп за утре 9 ноември-ОВЕН Пред нов етап, СТРЕЛЕЦ Пред солидно сдружение

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 9 ноември-ОВЕН Пред нов етап, СТРЕЛЕЦ Пред солидно сдружение
17861
Хороскоп за утре 9 ноември-ОВЕН Пред нов етап, СТРЕЛЕЦ Пред солидно сдружение

Събота ше бъде доста променлива. Ще се изправите пред драмите на околните, които ще опитат да се прехвърлят и на вас.

Опитайте да преодолеете първоначалната си реакция за да се справите със ситуацията!

ОВЕН
Пред нов етап

           Добре е вниманието ви да бъде повишено. Задължително изпипвайте всички детайли при сключване на договори и сделки, и ще спечелите. Събота отбелязва началото на интензивен четириседмичен етап в деловия сектор. Разновидностите са две – интензивност градивна, и интензивност разрушителна.През този период нервността ви ще е засилена. Не се ли владеете ще последват неприятности и проблемите ще ви затрупат.

ТЕЛЕЦ
Всичко зависи от вас

Дава ви се възможност за допълнителни доходи и не бива да я изпускате. Ще спазите сроковете и ще се поздравите с нови придобивки. Очертава се напрегнат и неприятен ден, през който са налице както ситуации, позволяващи реализация на целите, така и такива, които ясно подчертават, че опасността от провал е повече от реална. Разполагате с шанс за успех, а постигането му ще зависи единствено  от самите вас.

БЛИЗНАЦИ
Преодолейте нестабилността

            Усърдно ще се заемете с професионален въпрос и ще намерите подходящ начин за действие, който ще ви гарантира добри резултати. Близнаците се намират в странна индивидуална ситуация, която на вътрешно ниво може да се дефинира като „спокойствие, раждащо пустота”. Предизвикана е от противоречиви външни реакции към личността ви. Необходимо е да конкретизирате усилията си, и да преодолеете нестабилността!

РАК
Ориентирайте се към контакти

           Ще съчетаете удоволствията с помощта, която очакват от вас близките ви. Раците ще реализират намеренията си ако разчитат на собствени възможности. Потърсите ли нечие партньорство, колкото и надежден да ви се струва такъв ход, ще последва загуба в делата, с които ще се заемете. Ангажирайте се с контакти в деловите среди. Това ще е успешната линия.

ЛЪВ
Променете стила

         Времето, заето с работа няма да загубено и вие най-добре го знаете. За Лъвовете ще е трудно да отстранят оформилото се напрежение в личен план, ако тотално не променят нападателния си стил, който при някои се е превърнал във втора природа. По принцип сполука не ви липсва, както ще е и днес, но появата ѝ е някак насила. Стабилността липсва видимо.

ДЕВА
Внимавайте!

            Когато искате можете да сте приветливи и услужливи, бъдете такива и днес, за да ви спори в работата и да се радвате на добри взаимоотношения с околните. Този ден е лош! Действайте изключително вниманелно! Не си служете с лъжи и измами, защото ще закъсате здраво. Не по-малко важно е самите вие да не станете жертви на лъжци и измамници, но тази опасност не е голяма, защото винаги сте били изключително предпазливи и пресметливи.

ВЕЗНИ
Проявете сдържаност

            Интуицията ще ви подскаже какво поведение да имате пред хора, които не будят горещи чувства у вас. Себевладеенето при Везните е изключително важен компонент за постигане на успех във всичките им начинания – делови, лични, обществени и пр. Никога не забравяйте тази подробност! В момента ситуацията е много напрегната. Сдържани ли сте, ще трасирате пътя си за реализация.

 

СКОРПИОН
Надеждни събития

           Денят ви ще бъде изключително успешен независимо с какво се занимавате. Събота носи силни надежди на Скорпионите за напредък в личен план. Такъв се очертава и за вашия делови растеж или стабилизация. Същинската реализация няма да се повече от месец. Бизнесмените от знака да избягват борбите за надмощие в деловите среди, за да не получат тежък удар.

СТРЕЛЕЦ
Пред солидно сдружение

            В общуване с повече хора от сферата на вашите интереси ще премине по-голямата част от деня ви. Много силен ден, който подчертава, че Стрелците ще се устроят съвършено в делово отношение чрез съюз с един или повече хора. Въпросното делово сдружение ще се осъществи максимум  до три месеца.. Избягвайте конфликтите от делово естестве. Ще последват остри нерешими проблеми.

КОЗИРОГ
Владейте се

          Прагматично ще насочите вниманието си към онези, които намирате за интересни и с перспектива за делата ви. Въпреки че нервността на Козирозите е значителна и реагират остро на възникващи неудобства, събота никак не е лоша. Денят отбелязва началото на едномесечен етап, който ще е особено плодотворен за реализация на лични цели. Яркият проблем за днес е един – силно завишена нервност.

ВОДОЛЕЙ
Избягвайте конфликтите

          Нищо не е в състояние да спре днешния ви възход. Кипите от енергия и съдбата ви открива чудесен шанс да осъществите идеите си. Събота не е от добрите дни. характеризира се с непочтеност във взаимоотношенията, лъжи и борба за надмощие, като последната се отнася предимно към материалните сфери, където бушуват битки. Ще е добре да заемете позиция, която ви гарантира безопасност. Не влизайте в конфликти.

РИБИ 
Засилена нервност

            Не обръщайте внимание на възможните дребни неприятности днес. В емоционално отношение Рибите не изглеждат добре поради характерната за повечето от зодията засилена нервност.  За някои от зодията ситуацията обхваща взаимоотношенията в семейството, което явно е на път да се разпадне, а в други случаи става въпрос за ярки проблеми в бизнеса.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft