Хороскоп за 2021 г. за всеки зодиакален знак: Стрелец годината ще бъде повратна точка! Водолей, успехът ви очаква!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за 2021 г. за всеки зодиакален знак: Стрелец годината ще бъде повратна точка! Водолей, успехът ви очаква!
20611
Хороскоп за 2021 г. за всеки зодиакален знак: Стрелец годината ще бъде повратна точка! Водолей, успехът ви очаква!

2021 е годината на Металния Вол. Той е втори в цикъла на китайския хороскоп. Според легендата това животно било първото, което се отзовало на поканата на Буда, но пъргавият Плъх в последния момент го изпреварил. Оттогава силният, но търпелив Вол винаги е малко по-назад. Какво да очаквате от него - прочетете в хороскопа за 2021 г. според знаците на зодиака.

Годината на металния Вол/Бик настъпва веднага след годината на Белия метален Плъх и преди годината на водния Тигър (2022).

Ако сте родени в някоя от годините 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 г, то вашият китайски зодиакален знак е Вол/Бик.
 

На Овните са обещани победи на всички фронтове през 2021 година. Но годината ще бъде особено успешна в професионалната област. Очакват ги кариерният растеж и материалното благополучие.  

За Телец годината ще бъде трудна. По пътя им може да има непредвидени пречки към плановете им, но в крайна сметка те ще постигнат това, което искат. Трябва да внимавате с парите си, за да избегнете финансови затруднения.

Но Близнаците няма да скучаят. Обещан им е богат живот, лишен от скуката в ежедневието. И ако проявят старание, те ще бъдат възнаградени финансово и за тях е осигурено професионално израстване.

Раците ще имат спокойна 2021 година. Хармония и стабилност, така може да се характеризира този път. Ще бъдете пълни със сила и енергия, което ще ви доведе до успех.

Звездите на Лъв обещават промени към по-добро. Ще откриете нови таланти в себе си и в резултат на това предстоят нови възможности и перспективи за кариера. Успешна година за романтични отношения.

Много от проблемите на Девата в годината на Вола ще изчезнат. Те ще намерят изход от трудни ситуации, които ги измъчват дълго време. Очакват се нови познанства, което означава, че кръгът ви от приятели ще се разшири.

Везните ще имат натоварена и ползотворна професионална година. Те ще бъдат затрупани с идеи, които ще бъдат реализирани. Но комуникацията ще бъде нестабилна поради чести конфликти.

Скорпионите ще срещнат много трудности и изпитания по пътя си. Те обаче ще станат начин да изпробвате силата си и да предизвикате конкурентите си. Личните взаимоотношения ще бъдат нестабилни.

В живота на  Стрелец 2021 г. ще бъде повратна точка. Очакват ви важни събития, както на работа, така и в личния ви живот. Ще се срещнете с вашата сродна душа и евентуално брак.

Астролозите съветват Козирозите да не правят драстични промени в живота си. Конфликтните ситуации могат да се увеличат поради склонността ви да бъдете сурови. Затова човек трябва внимателно да претегля решенията и да не прави прибързани заключения.

Много нови открития очакват Водолея в годината на Вола. Този период ще бъде пълен с ярки емоции и впечатления. Успехът ви очаква, както в професионалната област, така и в личните въпроси.

Рибите ще трябва да работят усилено, за да постигнат материално богатство. Основното е да избягвате съмнителни сделки и подозрителни хора. Доверете се само на близки хора.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft