Хороскоп на Алена за днес-ЛЪВНовина за приходи, КОЗИРОГ Успех и добри приходи,

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп на Алена за днес-ЛЪВНовина за приходи, КОЗИРОГ Успех и добри приходи,
13677
Хороскоп на Алена за днес-ЛЪВНовина за приходи, КОЗИРОГ Успех и добри приходи,

Неделният ден ще бъде очаквано приятен и ползотворен в домашните дела, ако потърсите помощта на домашните ,за да се справите с неотложните ангажименти, свързани с дома. Ще имате достатъчно време да си починета, ако преди това си свършите работата.

Сега е моментът да затоплите обтегнатите отношения с близки и приятели, които сте пренебрегвали през седмицата, заради напрегнатата си работа. Все още можете да се справите с предизвикателствата на новия ден и да се усмихвате в края на неделята, заради приятните емоции, които близките ви носят, не и без вашето активно участи разбира се. Ето какво ви е приготвила топастроложката Алена в хороскопа се за днес, публикуван в trud.bg:

ОВЕН
Денят е почивен и изисква преди всичко да се грижите за себе си и за успехите си. Не спорете с колегите си, ако не сте сигурни във верността на информацията, която ви поднасят, но и не сте я проверили, за да имате нужните доказателства. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота, дори и ако на момента не ги осъзнавате. Брачният ви партньор е изкушен да ви посети неочаквано на работното място. Не флиртувайте, за да не ви хване на местопрестъплението. Любимите ви са разочаровани от нежеланието ви да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ
Бъдете търпеливи и отговорни към семейните си задължения в почивния ден и не бягайте от текущи ремонти, които е добре да организирате днес, защото ако ги забавите, те ще са причина за огромни разходи в скоро време, а парите не са ви излишни. Не губете решителността си, ако сте на работното си място и използвайте възможността да блеснете с уменията и знанията си. Отношенията ви с любимите хора са хармонични, но сте в състояние да създадете проблеми, ако сте прекалено мълчаливи вечерта. Вместо замислената физиономия, която сте лепнали още сутринта на лицето си, се усмихнете, за да не се лишите от сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ
В личния живот не бързайте да слагате край на отношенията си и да поставяте ново начало в почивния си ден. На работното място завършете започнатите задачи, заради които бавите началото на новите си проекти. Ще възникнат проблеми, които се налага да разрешите, но без подкрепата на вашите колеги. От вас зависят бъдещите ви успехи. Следобед посветете времето си на разрешаването на семейни проблеми, които са причината за почти необратимо отдалечаване на брачната ви половинка. Не разчитайте на бързо преодоляване на кризата в отношенията.

РАК
Бъдете особено внимателни, ако в почивния ден сте зад волана. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия или глоби от пътната полиция, заради отказ да съобразите позволената скорост. На работното си място не проявявайте егоизъм. Разпределете си добре времето, за да успеете и да се справите със задачите си до края на деня и след това да си почивате. Ревността на половинката ви днес е предизвикана от ваши действия. По-добре е да запазите спокойствие и да си поговорите искрено преди скандалът да е достигнал необратимата си точка.

ЛЪВ
Ще се радвате на спокойствие и на новина за приходи в този почивен ден. Завистта на вашите неприятели ви изнервя, въпреки че сте обръгнали вече на поведението им. Не се впечатлявайте, ако искате да си спестите разправиите. Не пътувайте дори и делово, ако трябва да сте зад волана! Ако се налага да заминете някъде, ползвайте обществения транспорт. Не рискувайте. Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични и съсипват желанието ви за работа. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени и бягате от сексуални удоволствия.

ДЕВА
Възможен е конфликт с роднини, които в почивния ден са причина за притеснения в личният ви живот, заради опитите им непременно да съсипят брака ви или служебните ви успехи. Обмислете промените, които искате да наложите на вашето работното място. Анализирайте действията си. Песимизмът ви би могъл да стане причина за проблеми. Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви хора е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана. Със сигурност ще се лишите от сексуалните удоволствия, ако не сведете глава и не се извините на интимния си партньор.

ВЕЗНИ
Трудностите преодолявате с лекота, ако и в почивния си ден не пропускате да анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо опонентите си. Бъдете разумни и отговорни, без значение какво сте планирали за деня. Разчитайте на късмета си. Любимите ви хора са се отчаяли от нежеланието ви да се приберете рано, скъпи жени, защото са ви подготвили приятна романтична вечер. Сексуалните желания на половинката ви се разминават с вашите.

СКОРПИОН
Очаквайте предложение за нова работа, но ви съветвам да не давате прибързано съгласието си при това в почивния ден и да не напускате до края на този месец сигурната си работа. Семейните ви отношения се нормализират, мили жени. Бъдете сговорчиви и тактични с любимите си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, за да не си създадете нови проблеми. Бъдете нежни в леглото.

СТРЕЛЕЦ
Обстановката у дома е особено благоприятна заради постъпките ви напоследък. Отдайте се на активна почивка. Несемейните да очакват предложение за брак. Семейните да се отдадат на интимни мигове. Сексуалните контакти с партньори, към които не изпитвате чувства, ще оставят във вас неприятни спомени.

КОЗИРОГ
Успехът и добрите приходи в почивния ден са за търговците. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си, защото сте способни сами да си навредите. Ако критикувате и иронизирате колегите си ще си спечелите врагове, които няма да ви простят лесно дори градивната критика. Намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви. Старанието ви да сте мили с любимите си хора ще бъде оценено. Вечерта ви очаква романтична среща и приятна изненада. Намерете подходящите думи, за да споделите чувствата си.

ВОДОЛЕЙ
Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и приятели, ако сте заедно в този почивен ден. По-добре да не провеждате срещи и разговори свързани с работа, а ги уговорете за следващата седмица, за да може да обърнете внимание на половинката си. Не взимайте прибързани решения. Проведете разговор у дома, за да разчупите ледовете, които започват да придобиват огромни размери и да ви отдалечават от любимите ви хора. По-добре се откажете от секса, защото няма да ви достави очакваната наслада.

РИБИ
Вашата щедрост ще доведе до финансови загуби, ако прекалите с прахосването на пари в почивния ден. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни вещи и бързо развалящи се продукти. Не е нужно да се презапасявате, само защото някой около вас го прави. Бъдете внимателни, ако се налага да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и трудно се справяте със задачите си. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Сексуалният ви живот се нормализира, но трябва да сте по-активни в леглото.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft