Хрупкави панирани сиренца
    
    
    
                
            
                26 Април 2012
            
            
            83912
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                Сиренето се поръсва с чесъна на прах (може да се прибави босилек, риган, червен пипер или друга подправка за аромат) и се нарязва на правоъгълни парченца. Парченцата се овалват първо в брашно, а след това в яйце и накрая - в галета. Пускат се в нагорещено олио за кратко, до готовност на панировката. Поднасят се с прясна салата и чаша вино.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








