За Жената
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Рецепти за готвене
                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Тестени изделия
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                
                        Царска баница с биволско сирене - бърза и неописуемо вкусна
                                                                                                                                    Царска баница с биволско сирене - бърза и неописуемо вкусна
    
    
     
                
            
                28 Септември 2015
            
            
            10983
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    400 гр. биволско сирене 
(ако нямате, може и краве)
1 пакет бутер тесто
4 яйца
100 гр. кашкавал
масло за намазване на тавата
Първият лист бутер тесто (предварително размразен) се разточва леко и се слага в намазана с масло правоъгълна тава. Отгоре се нанася плънката, приготвена по следния начин: към разбитите яйца се добавя натрошеното сирене, обърква се хубаво и изсипва се върху тестото. Плънката се покрива с втория лист бутер тесто, като се притиска леко по краищата. Баницата се пече в загрята фурна до зачервяване и готовност. Малко преди да се извади от фурната, баницата се наръсва с настъргания кашкавал и се връща вътре, за да се разтопи кашкавалът.
Автор: lakomnik.bg
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








