Цветята, които да сложите в кухнята, че парите да тръгнат към дома

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
Цветята, които да сложите в кухнята, че парите да тръгнат към дома
17821
Цветята, които да сложите в кухнята, че парите да тръгнат към дома

Свикнали сме да третираме растенията като универсален начин да оживим интериора и да го направим по-удобен. Въпреки това, малко хора знаят колко полза могат да донесат някои представители на флората. Ще ви кажем какви цветя в кухнята могат да привлекат финансово благополучие в къщата.

ЦВЕТЯ В КУХНЯТА

Много градинари са убедени, че ако цветята се поставят правилно в къщата , те могат да се превърнат в вид магнити на късмет и пари. Разбира се, не всички растения имат тази сила, затова по-долу сме съставили списък от три екземпляра, надарени със специални способности.

Мента

Смята се, че саксия с мента в кухнята има положителен ефект върху цялостната ситуация в семейството. Яркият аромат и силната енергия на растението привличат успех, пари и късмет. Между другото, изключително важно е ментата да мирише богато . Езотериците са убедени, че в противен случай не трябва да се очаква благоприятен ефект.

Лимоново дърво

За да подобрите бързо финансовото си състояние , струва си да се сдобиете с лимоново дърво. То ще донесе не само парична стабилност, но и ще привлече късмет в различни области на живота. В този случай е необходимо периодично да избърсвате листата на растението с влажна кърпа, за да активирате магическите му свойства.

Пахира

Невероятно красиво дърво, което принадлежи към кухнята . Разположен в тази жилищна зона, Пахира бързо започва да работи за отваряне на нови финансови възможности и увеличаване на семейното изобилие. Любопитно е, че това растение е просто идолизирано в Китай. Жителите на Небесната империя са сигурни, че Пахира е вид щастлив талисман.

Знаете ли за такива прекрасни свойства на горните растения? Може би някои от тях вече са разположени във вашата къща? Чувствайте се свободни да споделите с нас в коментарите. Разбира се, не всеки се доверява на подобни вярвания, но защо да не включите този метод по пътя към просперитета? Освен това всички тези растения само ще украсят вашето гнездо. Късмет!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft