Целувчена торта с бисквити и какао
    
    
     
                
            
                 8 Февруари 2012
            
            
            228178
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	600 г обикновени бисквити
	1 пакетче целувки
	1 буркан сладко от смокини
	150 г смлени орехи
	250 г масло
	400 мл прясно мляко
	6 с.л. какао Нескуик
	4 яйца
	шоколад - за украса
Бисквитите и целувките се натрошават. Яйцата се разбиват, след което се прибавят се маслото и прясното мляко. Получената смес се слага на котлона, докато маслото се разтопи, като се бърка непрекъснато (сместа не трябва да завира!). В дълбок съд се смесват всички съставки, след което се омесва с ръце, докато се образува топка. Прибира се в хладилника за няколко часа. Преди поднасяне се украсява с разтопения шоколад.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








