Торта с малиново-целувчена глазура

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Торти
Торта с малиново-целувчена глазура
Торта с малиново-целувчена глазура
admin
Добавена от: admin
11212
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

масло - 125 гр.
захар - 200 гр. пудра
жълтъци - 2 бр.
прясно мляко - 3с.л.
амонячна сода - 1/2 ч.л.
брашно -200 гр.
белтъци - 2 бр.
малинов сироп - 250 мл.

Разбивайте 10 минути маслото с пудрата захар и прибавете последователно жълтъците/2бр./, прясното мляко, в което сте разтворили амонячната сода и брашното.

Разстелете полученото тесто в тавичка с диаметър 28-30 см. и го опечете в умерена фурна до бледозлатисто оцветяване.

Обърнете опечения сладкиш в подходяща чиния и го оставете да изстине напълно. Разбийте двата белтъка с малинов или вишнев сироп. Може и цели плодове да сложите, без костилките.

Бийте сместа продължително, докато стане плътна и увеличи значително обема си, и я нанесете върху сладкиша.

Да Ви е сладко. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft