Ципурите се почистват и се поставят върху лист алуминиево фолио.
	Във всяка риба се слагат по 2 скилидки чесън и няколко стръка магданоз.
	Маслините се обезкостяват и се нарязват на малки парчета. Останалият магданоз се наситнява.
	Ципурите се поръсват с каперси и с наситнени маслини и се поливат със зехтин.
	Отгоре се разпределя нарязаният на кубчета домат.
	Накрая се поръсва със сол, риган и наситнен магданоз.
	Ципурите се завиват във фолиото, така че да остане въздух.
	Пекат се около 20 минути в предварително загрята до температура 180 градуса фурна. Когато са готови, се изваждат от пакетчетата.
	Чесънът и наситненият магданоз отлежават в зехтина 30 минути. Рибата се гарнира с нарязаните на четвъртинки картофи, които се поливат с ароматната смес. 

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








