Чили паста с червен боб
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            10776
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	макарони - 1 ч.ч.средни раковини или др. паста
	лук - 1 глава обелен и нарязан на малки кубчета
	царевица - 1 1/4 ч.ч. от консерва 
	люти чушки - 1 бр. (почистена и нарязана на тънки филийки)
	чили - на прах 1 с.л.
	кимион - 1 ч.л.
	чесън - 2 скилидки
	фасул - червен от консерва 2 ч.ч.
	салса - 1 1/4 ч.ч.
	сирене - 1/2 ч. ч. натрошено
	Сварете макароните според указанията на опаковката.
	Докато макароните се варят, смесете останалите продукти (с изключение на кашкавала) в голяма тенджера и варете докато лука се свари.
	След като макароните се сварят, ги прецедете добре. Изсипете ги в купа. Прибавете съдържанието на тенджерата и разбъркайте. Поръсете с натрошеното сирене и сервирайте. 
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








