Чипс от тиквички
    
    
    
                
            
                22 Декември 2011
            
            
            23357
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
                
	Тиквичките се обелват и нарязват на тънки шайби с картофобелачката.
	Брашното, водата и солта се разбъркват и накрая се добавят кубчетата лед.
	Всяка шайба от тиквичка се потапя в студената каша и се пържи в силно сгорещеното олио.
* Не слагайте по много бройки на веднъж (изпържват се много бързо), за да има време да се извадят без останалите да изгорят.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








