Шоколадова торта без печене
    
    
     
                
            
                12 Юни 2012
            
            
            799642
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	250 г краве масло
	200 г пудра захар
	100 г разтопен шоколад
	3 яйца
	100 мл прясно мляко
	100 г орехи (смлени или счукани)
	250 г натрошени бишкоти или пандишпанови трохи
	шоколад за глазурата
Маслото се разбива със захарта до побеляване. Прибавят се едно по едно яйцата, шоколадът, млякото, орехите и натрошените бишкоти или трохи. Всичко се разбърква и се изсипва в намокрена тортена форма. Притиска се леко и се оставя да престои в хладилника 24 часа. След като се извади от формата, тортата се поръсва със смлени орехи или се украсява с разтопен шоколад.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                

 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








